Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar velem lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

9 napot szabin leszünk mindketten de a párom azt mondta hogy nem akarja az egészet velem tölteni. Azt mondta hazamegy, mire megkerdeztem nem akarsz velem lenni? Erre a válasz az volt hogy az egész szünetben nem.

Miért? :O :(

Ez nekem iszonyuan rosszul esett mert konkrét indokot nem mondott. De mégis miért? Nem jó neki velem?

24N

2018. aug. 12. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Mert ő nem a "páros". Hanem csak egy pasas, akinek felettébb kényelmes, ha van egy nő, akit ha kedve van, előkaphat, de ennél semmivel nem jelent többet neki.
2018. aug. 12. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szeret eléggé.
2018. aug. 12. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A 9-ből mennyit akar külön tölteni? Itt ez az ami elárulja, hogy mi van.

9 napot nem akar veled 0-24-ig együtt lenni, az azért szerintem nem arról szól, hogy nem szeret. Veled is lesz, de szeretne másokkal is kikapcsolódni, pl a családjával. Akkor aggódnék ha a 9 napból max 1-2-t szánna rád.

29n

2018. aug. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!