Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem lefeküdni?
Lehet,hogy tényleg a fájdalom miatt van így vele.
Te próbáltad már kielégíteni azóta orálisan?
Úgy valószínűleg nem fájna neki és idővel újra visszaállna benne az a kép,hogy ez jó dolog lesz és kívánja.
Szerintem nagyon rámenős voltál és egyértelmű, hogy azért nem akarja, mert fájdalmat okoztál neki. A nők nem úgy működnek mint mi. Ha fájdalmat okozol neki az belevésődik a fejébe és nem segít, hogy most romantikus vagy és beviszed a vacsorát vagy sétálgattok a parkban. Ha oda jut a helyzet, akkor ő elkezd félni, hogy megint át kell élnie a fájdalmat.
Egyetlen esélyed, ha hagyod, hogy kiheverje. Próbálj kedves lenni, figyelj oda rá. De bízd rá, hogy mikor akar kezdeményezni. Ha kanos vagy és nem tudsz várni, akkor nincs mit csinálni hagyd ott, de ha tényleg szereted, akkor megérted a dolgot.
Múltkor olvastam erről egy cikket, ha gondolod majd megkeresem. A lényege röviden, hogy volt egy pár, akik iszonyatosan szerették egymást, tökéletes volt a szex, stb stb.
És egyetlen egyszer történt olyan, hogy nagyon rá volt hangolódva egymásra mindkét fél és véletlenül a férfi a nő ánuszába tolta be, ő pedig leírása szerint olyan fájdalmat élt át, amilyet előtte még sosem. Hiába tett bármit a férfi, hogy jóvá tegye, a nő egyáltalán nem kívánta a szexet és a vége szakítás lett a dolognak.
A leírtak alapján veletek is hasonló lehet a helyzet.
Nem tudom jó ötlet-e ezt a tanácsot adni és egyáltalán alkalmazni, de nálunk bejött. Volt közel 2 hónap hullámvölgy és akkor egyik nap azzal jöttem, hogy gondolkodtam kettőnkön és vége. Egyáltalán nem akartam szakítani, de ha ő akart volna, akkor készen álltam volna elengedni. Ennek a vége az lett, hogy rájött, hogy elveszíthet és rádöbbent sok dologra. Ezután minden helyrejött és olyan mint régen. De ez is csak egy ötlet, nem mondom, hogy ezt csináld te is, de ha esetleg nincs más út, akkor talán.
Lehet azt mondaná, hogy jó legyen vége, akkor legalább tudnád, hogy benne is érlelődött a döntés, ha meg nem, akkor talán észbe kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!