Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez esetben is pénzt kérnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben is pénzt kérnétek tőle?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Mi nem állunk rosszul, elég nagy házban lakunk.

Édesanyám keres, édesapám pedig nyugdíjas de neki is 100 felett bejön. Évekóta énis önálló lábakra álltam, dolgozom, és kiveszem a számlákból a részem,emelett a konyhára is besegítek.

Minden hónapban beadok 50 ezer forintot. Szerintem ennek elégnek kellene legyen a rámeső résznek.

A párom és családja sajnos nem áll olyan jól mint mi. Tanul még. Próbálkozik a családot segíteni azzal hogy dolgozik. Nem kap sokat, 20 ezer forintot, de azért 7 órát letol 12 napon.

Sajnos nem tehetjük meg azt náluk aludjunk, mert kevés a hely náluk.

Ezért minden hétvégén 1 napot itt alszik.

Ez 4 napot vesz ki a hónapból. Ilyenkor besegít a főzésbe, takarításba. Nem pancsol órákat, nekem semmi problémám nincs vele.

Nem is fogyaszt túl sokat. Keveset eszik.

Édesanyám azt szeretné, ha beszállna a családi kasszába mert sokat van ott, és rengeteg a kiadás "rá"..

Azt viszont elfelejti hogy mennyi mindenben segít neki, vagy hányszor főz meg egy maga. Hányszor próbál apróbb ajándékokat venni a családnak és nem csak anyámnak, apámnak hanem a testvérem gyerekeinek is alkalmakkor.

Hányszor segít neki a rendezvényeken. ( ugyanaz a szakmájuk)

Például ha édes anyám kap a rendezvenyert 100 ezer forintot, de kell melle meg egy ember hogy birja, 10 ezer a benzin, de az az ember mindig a párom, soha egy vasat se kér a munkájáért, pedig ugyanugy őt is kifizetik csak anyám kezébe adják a pénzt.

Soha meg sem említi nekem, nem hogy neki. Sőt, multkor is 50 ezerert elmentek ketten dolgozni, en nem dolgoztam ott csak a sofor voltam, 10 volt a benzin, es en feleztem anyammal. De az a penz a parome lett volna. En mondtam neki odaadom mert tudom nekik is szukseguk van ra es o dolgoztameg az arat, de azt mondta fizessem ki belole a hitelreszletunket. Potoljam ki vele.

Edesanyam azt szajkozza hogy kihasznal engem.

Mi a velemenyetek?

23/F

2018. dec. 30. 14:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem akarnak neki tobbet fizetni mert meg tanul is, es helyben ez az egy hely van csak. Idetudna jonni hozzank mert van egy jofozeto etterem 1000ftos oradijjal mert tanul de ide busszal mecaras neki bejarni delutanonkent.
2018. dec. 30. 15:39
 22/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát édesanyádnak elég undorító dolgai vannak....ő mondja hogy kihasznál barátnőd, erre meg ő használja ki szegény lányt. Nem értem, hogy miért hagyod ezt. Barátnőd meg ne hagyja hogy lábtörlőnek használják. Meg mi az hogy kap 20.000 Ft-ot 12 napra? Az is vicc, bár gondolom sehogy sincs bejelentve akkor, mert ha be lenne nem tehetnék meg.
2018. dec. 30. 16:32
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Tedd össze a két kezed! Álomnő... egy ilyet nem szabad elveszíteni. Nemsokára tök jól fog keresni. Sajnos mindkettőtöknek nehéz az élet, de próbáljatok a sarkatokra állni. Szerintem a határozottan beszélnél az anyáddal, mindjárt minden más lenne. Apád mit szól ehhez? Kié a ház?
2018. dec. 30. 18:15
 24/24 anonim ***** válasza:
91%
Allj a sarkadra es az emlitett kulon melok utan hatarozottan kerd el a baratnodnek jaro bert.Pl anyad kap 80 000 Ft-ot a baratnodnek jar mondjuk 30 000, fillerre szamoltasd el anyadat. Aztan visszaadhatsz anyucinak 5000 Ft-ot, hogy tessek itt van a 4 napra jaro "rezsipenz".Aztan mar nincs tobb dolgod, mint jol megnezni a kapzsi anyad megnyult abrazatat.
2018. dec. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!