Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez esetben is pénzt kérnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben is pénzt kérnétek tőle?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Mi nem állunk rosszul, elég nagy házban lakunk.

Édesanyám keres, édesapám pedig nyugdíjas de neki is 100 felett bejön. Évekóta énis önálló lábakra álltam, dolgozom, és kiveszem a számlákból a részem,emelett a konyhára is besegítek.

Minden hónapban beadok 50 ezer forintot. Szerintem ennek elégnek kellene legyen a rámeső résznek.

A párom és családja sajnos nem áll olyan jól mint mi. Tanul még. Próbálkozik a családot segíteni azzal hogy dolgozik. Nem kap sokat, 20 ezer forintot, de azért 7 órát letol 12 napon.

Sajnos nem tehetjük meg azt náluk aludjunk, mert kevés a hely náluk.

Ezért minden hétvégén 1 napot itt alszik.

Ez 4 napot vesz ki a hónapból. Ilyenkor besegít a főzésbe, takarításba. Nem pancsol órákat, nekem semmi problémám nincs vele.

Nem is fogyaszt túl sokat. Keveset eszik.

Édesanyám azt szeretné, ha beszállna a családi kasszába mert sokat van ott, és rengeteg a kiadás "rá"..

Azt viszont elfelejti hogy mennyi mindenben segít neki, vagy hányszor főz meg egy maga. Hányszor próbál apróbb ajándékokat venni a családnak és nem csak anyámnak, apámnak hanem a testvérem gyerekeinek is alkalmakkor.

Hányszor segít neki a rendezvényeken. ( ugyanaz a szakmájuk)

Például ha édes anyám kap a rendezvenyert 100 ezer forintot, de kell melle meg egy ember hogy birja, 10 ezer a benzin, de az az ember mindig a párom, soha egy vasat se kér a munkájáért, pedig ugyanugy őt is kifizetik csak anyám kezébe adják a pénzt.

Soha meg sem említi nekem, nem hogy neki. Sőt, multkor is 50 ezerert elmentek ketten dolgozni, en nem dolgoztam ott csak a sofor voltam, 10 volt a benzin, es en feleztem anyammal. De az a penz a parome lett volna. En mondtam neki odaadom mert tudom nekik is szukseguk van ra es o dolgoztameg az arat, de azt mondta fizessem ki belole a hitelreszletunket. Potoljam ki vele.

Edesanyam azt szajkozza hogy kihasznal engem.

Mi a velemenyetek?

23/F

2018. dec. 30. 14:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Pénzt kérni azért a havi 4 napért? Ezt hívják szarrágásnak.
2018. dec. 30. 14:53
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez már kicsit sok lenne nekem. Kicsit szánalmasnak tartom ezért pénzt elkérni. Na meg azt a havi 50-et is sokallom.
2018. dec. 30. 14:54
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Én egyáltalán nem kérnék érte pénzt! Ez amúgy is szemétség így,hogy besegít!
2018. dec. 30. 14:54
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

Anyád egy idióta, a barátnőd pedig egy rendes lány. A csajodnak ne szólj erről, anyád száját meg tömd be havi tízzel, aztán húzzatok onnan, mikor az már lehetséges.

32/f

2018. dec. 30. 14:57
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Itt a barátnődnek kéne pénzt kérni a ki nem fizetett munkáért.
2018. dec. 30. 14:59
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Undorító
2018. dec. 30. 15:01
 7/24 anonim ***** válasza:
42%
Ritka rendes lány a barátnőd.Vigyázzál rá.
 8/24 anonim ***** válasza:
84%

Anyad egy xarrago. Csoda h fel tudott nevelni egy felig epkezlab embert.

Ha ezt gaznak erzed, elarulom, jo uton haladsz.

1 eves kapcsolat es ezert akar elkerni, mert ott van 4 napot.

Omg.

Az meg h emiatt hasznalna ki, hat akk azert nektek se megy olyan jol a szeker, ha ennyi miatt anyad mar ezt erzi.

Mert ha meg azt mondom, h 3 het jaras utan a nyaralotokba sutteti a testet 2 hetig, az mar az, de ez...

Nevetseges 😀

9/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam anyámnak,de neki vigyorog ha ott van. Mindig előadja neki most xy helyre megyünk dolgozni 80 ezret adnak blablaba, milyen jó lesz keresni egy kis pénzt. Tudom,ismerem a párom, tudja jól nem fogják kifizetni,azaz kifizetik de az ő részét benyeli anyám. Szóltan beki érte mútlkor magunk közt azt a kezembe nyomott 2000ftot adjam neki oda.. Mondtam neki ne röhögtesssen. Miutan nekem nem kelett beprobalkozott a baratnomnel aki meg a 2000ret se fogadta el. Tudja o is szerintem nagyon jol magaban a helyzetet csak nem szol. Es az en kepem eg moatta.
2018. dec. 30. 15:03
 10/24 A kérdező kommentje:
Es ugyanugy minden alkalommal elmegy vele dolgozni mikor mondtam neki ne menjen mert szereti az embert lehutni. De elmegy , mert remeli minsig kapok belole es a reszletbe betudom tolni.
2018. dec. 30. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!