Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy többet akar a barátomtól?

Figyelt kérdés

Van egy szaktársa a barátomnak, akit egyszer láttam és akkor nagyon szúrós tekintettel nézett rám. A barátom akkor meg is jegyezte, hogy milyen csúnyán nézett rám a csaj. (1.jel)

A csajnak van barátja, együtt is Karácsonyoztak, megy a nyáladzás nyilvánosan a neten.

A barátomtól már többször kért segítséget, ráírt a neten, pedig zaklathatná a barátnőjét is, aki jól tanul azon a szakon. Mégis a pasimat fárasztja.

Legutóbb sajnáltatta magát a barátomnak, hogy neki ez meg az mennyire nem megy. A barátom erre nem válaszolt, amire megint ez az önsajnáltatás volt a reakció. Arra szintén nem válaszolt a barátom.

Létezik olyan, hogy valaki ennyire idegesítően nyaggatja a szaktársát (miközben másik harmicat is szintén fáraszthatna)úgy, hogy nem akar tőle semmit?

2018. dec. 29. 20:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Am meg cica, engem ha megdobsz kővel, akkor nem kenyeret kapsz vissza tőlem, hanem rád zútítok egy lavinát. Pszichopata? Hm lehet. :)
2018. dec. 30. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Am ha hiszitek ha néma szúrós tekintenek igenis án jelentése. 1 csak szimplán irígy rád 2 a pasiddal volt vmi köztük esetleg kavargattak. Én a párodat kérdezném meg a csaj várhat magára sztem. Attól hogy van vkinek pasijaaza mai világban nem sokat jelent vagy is az egy dolog attól még a csajszika belezúg hatott a pasidba. Nyáladzás a fb-on pfej erről még az a véleményem hogy megnézném őket mijen a kapcsolatuk valójában. :D
2018. dec. 30. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem *
2018. dec. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!