Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy többet akar a barátomtól?
Van egy szaktársa a barátomnak, akit egyszer láttam és akkor nagyon szúrós tekintettel nézett rám. A barátom akkor meg is jegyezte, hogy milyen csúnyán nézett rám a csaj. (1.jel)
A csajnak van barátja, együtt is Karácsonyoztak, megy a nyáladzás nyilvánosan a neten.
A barátomtól már többször kért segítséget, ráírt a neten, pedig zaklathatná a barátnőjét is, aki jól tanul azon a szakon. Mégis a pasimat fárasztja.
Legutóbb sajnáltatta magát a barátomnak, hogy neki ez meg az mennyire nem megy. A barátom erre nem válaszolt, amire megint ez az önsajnáltatás volt a reakció. Arra szintén nem válaszolt a barátom.
Létezik olyan, hogy valaki ennyire idegesítően nyaggatja a szaktársát (miközben másik harmicat is szintén fáraszthatna)úgy, hogy nem akar tőle semmit?
Lehet szimplan idegesíto. Vannak emberek akik koruzibe kuldik ki a kérdéseiket ugyanazt kb 30 embernek, kihasznalas miatt...
Figyelmen kivul hagyas a legjobb
Én már mondtam a barátomnak, hogy elbeszélgetek a kiscsajjal arról, hogy nem muszáj ám mindenkinek egyetemre járnia ilyen bután. Vannak szakmunkák is, amit valakinek el kell végezni, és javaslom az intézmény elhagyását.
Ilyen életképtelenek ne menjek felsőoktatásba. Ilyenektől sajnálom az állami helyeket.
Előző, úgy vigyázz a szádra, hogy mostmár meg is tépem a rüfkét. Minél többen mellé álltok, neki annál rosszabb lesz a szembesítésnél.
Eddig ott tartunk, se önbecsülése se haja nem lesz. Milye ne legyen még szivem? :)
Lássuk a dolgok jó oldalát.
Ha eddig nem tudta a pasija, hogy kit válasszon a két csaj közül, akkor a hiszterika megjelenése után egyértelmű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!