Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy keresztény kollégiumban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy keresztény kollégiumban lakom, ahol vannak velünk nővérek is, szerelmes lettem az egyikbe. Fiatal, látom a szemében hogy szeretetre vágyik, mit szólnátok szerinte ha egyszer közel húznám magamhoz és megcsókolnám?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én mindig is az ilyen jellemű férfiakról álmodoztam :D

Aki jól elkap,nem száll inába a bátorsága ha meglát, minden körülmények között erős és rátermett.

2018. dec. 29. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Tarsd tiszteletben a döntését, hogy Istennek szenteli az életét, és ne zaklasd.
2018. dec. 29. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem meri kimondani hogy mire vágyik igazán, mivel azzal megbotránkoztatna mindenkit, férfinak kell lennem és nekem kell lépnem, nem várhatom el hogy ő kezdeményezzen." Igeeen? Van egzisztenciád, jövőképed, sármod, és el tudsz tartani egy családot? Vagy csak a kis micsodád ágaskodik? Férfi még nem vagy, csak lehetsz, mintegy 10 év múlva (reméljük, addigra fel tudsz mutatni vmit). Hogy érzelmi értelemben mikor leszel felnőtt, azt nem merném megjósolni, sem nagy összegben fogadni rá.

Úgy érzed, másnak is a fejébe látsz, vagy csak annak az apácának? Igen válasz esetén súlyosabb a problémád, mint a kérdésedből látni lehetett volna.

2018. dec. 29. 10:11
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Nézd az ő szemszögéből: ezt is úgy fogná fel, hogy Istentől való, mint minden. Fiatalabb korában amikor egyetemista volt, mondta hogy szeretett bulizni, mástól hallottam hogy barátja is volt. Ha lehetne fogadni, akármennyit felraknék arra, hogy csalódott valakiben vagy valakikben és így kötött ki itt.
2018. dec. 29. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a kérdésed,bocs' ha nem így van!
2018. dec. 29. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!