Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy keresztény kollégiumban lakom, ahol vannak velünk nővérek is, szerelmes lettem az egyikbe. Fiatal, látom a szemében hogy szeretetre vágyik, mit szólnátok szerinte ha egyszer közel húznám magamhoz és megcsókolnám?
Én mindig is az ilyen jellemű férfiakról álmodoztam :D
Aki jól elkap,nem száll inába a bátorsága ha meglát, minden körülmények között erős és rátermett.
"Nem meri kimondani hogy mire vágyik igazán, mivel azzal megbotránkoztatna mindenkit, férfinak kell lennem és nekem kell lépnem, nem várhatom el hogy ő kezdeményezzen." Igeeen? Van egzisztenciád, jövőképed, sármod, és el tudsz tartani egy családot? Vagy csak a kis micsodád ágaskodik? Férfi még nem vagy, csak lehetsz, mintegy 10 év múlva (reméljük, addigra fel tudsz mutatni vmit). Hogy érzelmi értelemben mikor leszel felnőtt, azt nem merném megjósolni, sem nagy összegben fogadni rá.
Úgy érzed, másnak is a fejébe látsz, vagy csak annak az apácának? Igen válasz esetén súlyosabb a problémád, mint a kérdésedből látni lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!