Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság miért félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért félnek a férfiak komoly kapcsolattól?

Figyelt kérdés
Én értem hogy csalódtak, vagy megbántódtak de egy normális, hűséges lánnyal sem akarnak normális kapcsolatot, csak szex és kész, ők soha nem fognak elköteleződni? Elég szomorú hogy minden nőt egykaptafa alá tesznek...

2018. dec. 25. 12:49
1 2
 11/20 Zzzz90 ***** válasza:
49%

#6 Eszem f-szom megáll.

Felnőtt kategória, tehát mondjuk 24+ éves vagy és nem érted, hogy egy nő miért hozza fel a gyerek témát egy komoly kapcsolatban?

B-szki, mondd meg ismerkedéskor, hogy te nem akarsz gyereket és probléma letudva. Egyéb esetben csak húzod a másik idejét.

A nőknél még mindig az a legegészségesebb, ha 33 éves koruk előtt már szülnek, de inkább 30 előtt. Ezt azért felnőtt férfiként illene megérteni.

2018. dec. 25. 13:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha olyan nőt választasz, akinek nem elég 1 normális kapcsolat akkor ez van, nekem elég lenne, csalódás meg miért lenne a vége ha a nő elköteleződik melletted?

Hűséges és szeret...

2018. dec. 25. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak. De én úgy látom, hogy vegyes a kép. Én nem félek a komoly kapcsolattól, viszont ehhez mindkét félnek tisztában kell lennie, érez-e olyan szeretetet, örömet, elégedettséget a másik iránt, hogy ebből tényleg tartós kapcsolat lehet.

Volt több ismerkedésem nagyon csinos, normális, tényleg szerethető nőkkel. Néhány találkozó, és kávé után nem mentünk tovább, mert nem volt meg az a hullámhossz, ami miatt akartuk volna tovább. Elismertük egymást mint embert, abszolút szerethetőnek tartom őket (és fordítva is ez volt), de ők "nem az enyém" kategória... mivel nincs meg az a "rezonálás" ami miatt mindketten akarjuk a közös jövőt. És ide most ne keverjük az alkalmi kapcsolatokat, mert az nyiltan másról szól.

Nem mindig félelem az oka. Viszont az átvágás mindkét oldalon van, a hazudozás, a hűtlenség, viszont emiatt feladni a komoly kapcsolat esélyét kiszúrás. A másik ilyen, amikor egy tisztességes nő/férfi kapja meg a korábbi kapcsolatok miatti bizalmatlanságokat sértések formájában.

Én inkább bizalmatlan vagyok a nők felé, mert egy normális, hűséges lánynak (magát így látja) lehet olyan stílusa, lehet olyan magas elvárása, ami miatt végül nem elég a másik, és akkor jön az, hogy: ...nem tudja hogy mi a baj...meg hogy, tartsunk szünetet... stb.stb. Addig meg a másik mindent megtesz érte, ami nyilván imponál a csajnak, amikor meg szétmennek, akkor meg a férfi átéli milyen ernyő nélkül lezuhanni...

2018. dec. 25. 14:20
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Röhög a vakbelem. A nők nem akarnak pasztmek.
2018. dec. 25. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Manapság a nők félnek a komoly kapcsolattól, nem a férfiak.
2018. dec. 25. 15:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz hogy a nők nem akarnak...
2018. dec. 25. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
Bármelyik nő, bármikor lecserélheti pasiját. Innetől kezdve bolond az a férfi, aki érzelmileg elkötelezi magát.
2018. dec. 25. 17:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Olyan nőt kell találni aki viszonozza a szeretet és viszonozza az elköteleződést
2018. dec. 25. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Mint ha csak én írtam volna ki a kérdést...

Pont ilyen pasival van dolgom, aki azért akar csak szexet, mert az előző barátnője ( más barátnője nem is volt ) kidobta őt, és mondta hogy akkor megfogadta hogy óvatos lesz ezentúl, de nem gondoltam, hogy ennyire és ilyen módon...

Meg mert a kapcsolat szerinte felelősséggel járna és az nem menne neki...

Amióta ebbe belecsöppentem, tehát kb 2,5 éve azóta keresem erre a kérdésre a választ, amit te is feltettél , kérdező...

21 L

2018. dec. 26. 14:27
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 igen, ilyennel is volt már dolgom, csoda...mintha nem lenne érzéseik ezentúl, elkeserítő
2018. dec. 27. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!