Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért félnek a férfiak komoly kapcsolattól?
#6 Eszem f-szom megáll.
Felnőtt kategória, tehát mondjuk 24+ éves vagy és nem érted, hogy egy nő miért hozza fel a gyerek témát egy komoly kapcsolatban?
B-szki, mondd meg ismerkedéskor, hogy te nem akarsz gyereket és probléma letudva. Egyéb esetben csak húzod a másik idejét.
A nőknél még mindig az a legegészségesebb, ha 33 éves koruk előtt már szülnek, de inkább 30 előtt. Ezt azért felnőtt férfiként illene megérteni.
Ha olyan nőt választasz, akinek nem elég 1 normális kapcsolat akkor ez van, nekem elég lenne, csalódás meg miért lenne a vége ha a nő elköteleződik melletted?
Hűséges és szeret...
Vannak ilyen férfiak. De én úgy látom, hogy vegyes a kép. Én nem félek a komoly kapcsolattól, viszont ehhez mindkét félnek tisztában kell lennie, érez-e olyan szeretetet, örömet, elégedettséget a másik iránt, hogy ebből tényleg tartós kapcsolat lehet.
Volt több ismerkedésem nagyon csinos, normális, tényleg szerethető nőkkel. Néhány találkozó, és kávé után nem mentünk tovább, mert nem volt meg az a hullámhossz, ami miatt akartuk volna tovább. Elismertük egymást mint embert, abszolút szerethetőnek tartom őket (és fordítva is ez volt), de ők "nem az enyém" kategória... mivel nincs meg az a "rezonálás" ami miatt mindketten akarjuk a közös jövőt. És ide most ne keverjük az alkalmi kapcsolatokat, mert az nyiltan másról szól.
Nem mindig félelem az oka. Viszont az átvágás mindkét oldalon van, a hazudozás, a hűtlenség, viszont emiatt feladni a komoly kapcsolat esélyét kiszúrás. A másik ilyen, amikor egy tisztességes nő/férfi kapja meg a korábbi kapcsolatok miatti bizalmatlanságokat sértések formájában.
Én inkább bizalmatlan vagyok a nők felé, mert egy normális, hűséges lánynak (magát így látja) lehet olyan stílusa, lehet olyan magas elvárása, ami miatt végül nem elég a másik, és akkor jön az, hogy: ...nem tudja hogy mi a baj...meg hogy, tartsunk szünetet... stb.stb. Addig meg a másik mindent megtesz érte, ami nyilván imponál a csajnak, amikor meg szétmennek, akkor meg a férfi átéli milyen ernyő nélkül lezuhanni...
Mint ha csak én írtam volna ki a kérdést...
Pont ilyen pasival van dolgom, aki azért akar csak szexet, mert az előző barátnője ( más barátnője nem is volt ) kidobta őt, és mondta hogy akkor megfogadta hogy óvatos lesz ezentúl, de nem gondoltam, hogy ennyire és ilyen módon...
Meg mert a kapcsolat szerinte felelősséggel járna és az nem menne neki...
Amióta ebbe belecsöppentem, tehát kb 2,5 éve azóta keresem erre a kérdésre a választ, amit te is feltettél , kérdező...
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!