Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság miért félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért félnek a férfiak komoly kapcsolattól?

Figyelt kérdés
Én értem hogy csalódtak, vagy megbántódtak de egy normális, hűséges lánnyal sem akarnak normális kapcsolatot, csak szex és kész, ők soha nem fognak elköteleződni? Elég szomorú hogy minden nőt egykaptafa alá tesznek...

2018. dec. 25. 12:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Elég szomorú, hogy minden férfit egykaptata alá teszel...
2018. dec. 25. 12:50
 2/20 anonim ***** válasza:
21%

Ez a kérdés az agyad projekciója:) Próbálj változtatni a gondolkodásodon...

Vagy legalább mondd el miért gondolod ezt, mert én nagyon nem ezt látom.

2018. dec. 25. 12:51
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Pont azért amiért a nők is szoktak. Nem akarnak csalódni vagy sérülni.
2018. dec. 25. 12:52
 4/20 anonim ***** válasza:
21%
Az érzelmek mindent összekuszálnak, csak a baj van velük.
2018. dec. 25. 12:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Ez tapasztalat volt már dolgom pár férfival és mind csak szexkapcsolatot akart, ez már hihetetlen, egy normális lányt sem bírnak komolyan venni és ez már elkeserítő, mintha szexkapcsolatba nem lehetne beleszeretni a másikba...

Hol van belőlük az érzelem?

2018. dec. 25. 12:59
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Nők többsége túl sokat gondol bele egy párkapcsolatba. Nekem 2x ment tönkre teljesen jól működő kapcsolat ez miatt. Például A nők nagy többsége egyszer valamiért a fejébe veszi, hogy ők házasodni akarnak, meg gyereket szülni. Ráadásul az esetek többségében a semmiből, a semmibe, és nagyon hamar. Ilyenkor logikus ellenérv nincs elfogadva, a szerelem már nem elég, csakis a gyerek, meg a házasság, mert a kapcsolat csak úgy lehet komoly a szemükben.

Na én ezért nem akarok mást, csak szexet, mert normális hosszútávú kapcsolatban női részről úgyis előjön megint a gyerektema.

2018. dec. 25. 13:11
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

Figyu, csak azért mert nem futották össze komoly kapcsolatot, nem azt jelenti, hogy nincsenek. Gondolom még nem voltál az antarktiszon, de azt gondolod létezik, S miért? Nem voltál ott.

Lehet hogy csak szár típusú emberek jönnek be neked, vagy épp rossz időszakban találkoztál az illetővel és inkább kiélte magát akkor. Nem tudhatod. Ettől még nem kell általánosítani és azt mondani, hogy ők általánosítanak.

2018. dec. 25. 13:16
 8/20 anonim ***** válasza:
13%
Mert úgyis megcsalás lesz a vége.
2018. dec. 25. 13:18
 9/20 anonim ***** válasza:
14%

Olvasd el a legelső és az utolsó mondatod.

Na, pont ezért.

2018. dec. 25. 13:20
 10/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Semmi értelme elköteleződni. Arra úgyis rá fog b#szni egy hapsi.
2018. dec. 25. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!