Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki tart egy komoly kapcsolattól?
szeretnék komolyabb kapcsolatot, nagyon vágyom már valakire, akivel szeretjük egymást, meg minden, de attól félek, nem menne, mert nem tudnék a nap minden szabad percében vele lenni. nekem szükségem van egy kis egyedüllétre, és attól félek, a legtöbb lány ezt nem értené meg. azt gondolnák, hogy nem szeretem őket eléggé vagy valami. meg nem vagyok társasági ember. nem úgy értem, hogy folyton otthon akarok ülni, mert ha lenne párom, szívesen mennék vele ide-oda kettesben, kirándulni meg ilyenek, de nem szeretnék folyton társaságba járni vagy társasági helyekre. szerintetek működhet ettől még egy kapcsolat? járt már valaki hasonló cipőben? ha igen, jól alakultak a dolgok? annyira szerencsétlennek érzem magam, mintha tökéletelen lennék
24f
En is tartok egy komoly kapcsolattol. Nem is volt még :)
18L
Szerintem egyáltalán nem vagy különc, ettol ne felj! Még a legnagyobb(nak tűnő) társasági embereknek is szükségük van néha magányra, szerintem egyebkent ez is a normalis! :)
Én alapvetően elég kijár os tipus vagyok, de egy idő utan elkezdem érezni h kimerultem, akkor én is kb 1 hetet csak itthon vagyok, csak ha dolgom van, akkor megyek ki. Megértelek. Hasonlo tipusú lany ugyanígy meg fog érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!