Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben van ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben van ok a reménykedésre?

Figyelt kérdés
Élőben nem sokat beszéltünk, kifejezetten hallgatag, de ha kellett, segített. Most hogy karácsony van, elváltak útjaink, viszont az én kezdeményezésemre elkezdünk chatelni. Eddig a pontig olyan, mintha egyoldalú lenne a dolog, de már nem az, mert a chat meg nem egyoldalú, érzem h szívesen beszél velem. Hamarosan újra találkozunk, és nem tudom, mi lesz más most, hogy csomót beszélgettünk chaten. Lehet most már élőben is oldottabb lesz a dolog. Az biztos mindenesetre, h alapvetően muszáj nekem kezdeményeznem kb. mindent, hogy legyen bármi is. De ugyanakkor ezekre a kezdeményezéseimre jól reagál, bármilyen problémám van, 100% számíthatok rá, és nem tudhatom, de elképzelhető, hogy a jövőben jobb lesz ez a dolog. Fizikai vonzalom amúgy mindkét fél részéről megvan.
2018. dec. 25. 01:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2018. dec. 25. 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően hallgatag srác vagyok,de nálam alap, hogyha tetszik valaki akkor elhívom valahova.

Persze nem mindegyik srác olyan mint én, S általában Csetény oldottabvak a visszahúzódó be emberek, szóval hajrá, szurkolok.

2018. dec. 25. 01:25
 3/8 Rockarc ***** válasza:
68%

Eletkort nem irtal, az meg fontos lenne. Kerdeskent felemerul, hogy ki fogja igy a nadragot viselni? Neked kell eldontened, hogy ez mennyire utkozik a "nonek akarom erezni magam mellette", egyebkent jogos noi elvarassal.

Vannak "eros" nok, akiknek nem okoz gondot, hogy a tradicionalis ferfi szerepet is atvegyek, volt ilyen regen is, lesz is meg. Szepen megtervezheted az egesz eleteteket, ugyanigy fog reagalni, bologat, hogy aha, jo.

42F

2018. dec. 25. 01:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitudja. Voltam ilyen helyzetben, csak pár szex lett belőle és szívfájdalom nekem. Nem kezdeményezett mert hiába tetszettem neki, másba volt szerelmes, velem csak próbált lenni...
2018. dec. 25. 03:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg egy nő ne kezdjen már egy ilyen puhapötsel, aki az alapvető dolgokat sem képes megtenni érte. Beléd ürít majd, oszt jónapot. Te meg sírhatsz tovább.
2018. dec. 25. 05:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megnézném, hogy reagál, ha nem keresem. Ha nem kezdeményez semmit még cseten sem, akkor hagynám szépen magában a kis balféket. :)
2018. dec. 25. 06:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És, amúgy az is lehet, hogy nem balfék, csak nem igazán akar semmit, és csak udvariasságból beszélget el veled, vagy mert nincs más.
2018. dec. 25. 06:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Leirok egy sztorit, ha megengeded...

Volt egy pasi, személyesen nem sokat beszéltünk, rendszeresen jártunk programokra, de külön társasággal.

Fb-on egyszer bejelölt, aztán elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk, másnap is, harmadnap is. Majd megint jött a közös program. Mellettünk levő asztalnál ült az ő csapata. Még csak nem is köszönt, rám sem nézett :D pedig készültem, hogy majd váltunk pár szót, ki is csiptem magam.

Na ennyit a pasikról. Azért neked sok sikert.

Boldog ünnepeket!!!

2018. dec. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!