Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mire gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm akivel szimpatikusak voltunk egymásnak régebben. Arra vágytam hogy az enyém legyen. Aztán az élet úgy hozta hogy szingli lett de én nem csaptam le rá mert töketlen voltam, bele voltam pedig zúgva akkoriban. Ezt ő nem tudta. Nemrég lett új párja és állítólag nagyon szerelmes... Ettől függetlenül egy ideje ismét mindig a közelemben van és csábosan néz rám. Pár hete jött hozzánk egy új kolléganő. Ezzel a csajjal nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk. Folyton ölelgetjük egymást és puszilgatjuk. Mintha együtt lennénk kb. Ezt nagyon nem nézi jól szemmel az a másik kolléganőm. Nagyon rosszul esik neki látom rajta. Nem is igazán beszélget velem. Dühös rám. És az új lányt utálja. Csak azt nem értem hogy miért? Mi baja neki ezzel? Van neki már párja és szerelmes. Akkor mit idegesíti ez?

Ha úgy érezte hogy akarna valamit ő bis akkor miért nem kérdezte be annó hogy nincs-e kedvem találkozni vele?

Miért viselkedik így ha van párja és annyira szerelmes állítólag?

2018. dec. 24. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Te most milyen nemű vagy?
2018. dec. 24. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Férfi
2018. dec. 24. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Aha.

Ezért kérdeztem:

"Ha úgy érezte hogy akarna valamit ő bis akkor miért nem kérdezte be annó hogy nincs-e kedvem találkozni vele?"

Nyilván frusztrálja a csajt, hogy vele nem jöttél össze, a másikkal meg alakul valami, de ez a hajó már elment. Akkor kellett volna lépni, és férfinak lenni, és feltenni egy nyamvadt kérdést, amikor még nem volt foglalt. Nem minden nő szereti, ha rá kell akaszkodnia egy férfira, mert az annyira mulya.

2018. dec. 24. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak nem ment el az a hajó ha így áll a helyzet. Nem piszkálná ez az egész ha tényleg ragaszkodna a mostani pasijához. Múltkor amikor ketten voltunk fent az érkezőben elém állt és mosolygott rám. Nem szólt egy szót sem csak nézett és mosolygott. Én meg lementem. Mondtam magamban ha van csávód akkor neki mosolyog. Igazad van egyébként mert tényleg nekem kellett volna kiböknöm annó a kérdést de akkor is haragszom rá legbelül amiért nem próbált meg "kicsit" közeledni.... Én sajnos olyan vagyok hogy kell az hogy a csaj kezdjen nálam utána már én tudom folytatni.... Ez az új lány eléggé célirányos volt nálam hogy úgy fogalmazzak
2018. dec. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!