Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem, de nincs szex?
10: Ez NEM egy megoldható probléma. A kérdező vágyik a szexre, és erre a párja fizikailag képtelen. Nem 30 év házasság, két gyerek után lett impotens. Hanem eleve az.
Egy párkapcsolat nagyon fontos része a szex. Ahol ketten kedvelik egymást, jól elvannak, de nincs szex, az barátság. És egy idő után baj lesz, mert egy egészséges ember (férfi vagy nő) vágyni fog a szexre. Már most is vágyna rá a kérdező, de ugye nem működik.
Nekem is nemrég lett vége egy hasonló kapcsolatomnak. Netről rendelt bogyókat, egy órát kellett várni, aztán nehezen felizgult de nem teljesen és csak kb fél percig. Háromszor próbálkoztunk, de nagy kinlódás volt. Amugy csókolni sem tudott, szexelni sem, aztán ennyi.
Bárki bármit mond, a szex nagyon fontos egy kapvsolatban. Lehet persze helyettesiteni, máshogy kielégiteni, de az nem ugyanaz.
Szerintem ennek mar most vege. Aki ugy kezd parkapcsolatot, hogy tudja milyen problemakat visz bele, en azt nem dijjaznam. Tegye rendbe magat, aztan utana mehet fuzni a csajokat. Ez rosszabb, mint amelyik az exe utan sirdogal estenkent. Nem a te problemad, nem is lesz gyors megoldas ra, es ez legalabb akkora problema, mintha a szemedbe hazudott volna. Szerintem.
42F
Elhagynám,ez nem is kérdés! Értem én hogy szerelmes vagy, de ha az ember szerelmes vágyik a párjára,arra hogy megérintse, felizgassák egymást aztán egy szeretkezésben ez kiteljesüljön!Nem csak lelkileg vágyik az ember a párjára,hanem testileg is!
28/N
"mit reagaljak??"
Pl. a kérdésekre írhattál volna. Mert nem mellékes az sem, hogy nem volt orvosnál sem. Ha nem marad ki a sztoriból, talán nem megy el ilyen értelmetlen irányba az egész. Ez így csak egy pofon volt a sz*rnak.
Én elkísérném pszichológushoz, vagy akár más szakorvoshoz is. Ilyen problémával nem az anya dolga elkísérni a pacienst.
Az a gyanúm, hogy a srác felült a reklámoknak és szedett valami "sz.rt" amitől lehet, hogy egész életére impotens marad.
Ha nem jönne velem sem dokihoz akkor ott hagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!