Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelekből szűrhető le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből szűrhető le, ha a külföldi párom csak átver?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy egyiptomi férfival "kavarok", minden nap videóchatelünk, beszélgetünk, irogatunk stb.

Habár nagyon oda vagyok érte, nagyon sok bennem az előítélet és a félelem. Emiatt volt már konfiktusom vele, mert nyilván rosszul esik neki hogy rosszat nézek ki belőle....

Épp ezért előítéleteket és "osztást" nem is kérnék köszi, abból van az én fejemben is elég sok. Olyan válaszokat szeretnék kapni, ami tapasztalatokon alapszik.

Szóval milyen jelekre figyeljek oda, miből jöhetek rá hogy valóban érdeklem őt vagy csak átver?

2018. dec. 21. 02:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyjuk most a magyar férfiakat... :D
2018. dec. 21. 21:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de nem ugyanaz egy muszlim (és arés többségében muszlim vallású országban élő) fiúval ismerkedni, mint bármilyen más külföldivel, mondom ezt úgy, hogy nekem is van pár muszlim ismerősöm, barátom.

A férjem is külföldi, de ő skandináv. Emellett a barátaim jó része nem magyar, vagy nem csak magyar.

Már egy amerikai-európai között is vannak bőven különbségek, de ezek áthidalhatók. Azok a muszlimok akik külföldön élnek/éltek és normálisak, nem radikalizáltak (van belőlük bőven), velük érdemes mélyebb kapcsolatba menni, ismerőseim között vannak ilyen párok és jól működik a kapcsolat. De pont azért, mert ők már nyitottak a nyugatibb kultúra felé, kozmopolitább emberek lettek.

Aki muszlim és otthon él mióta az eszét tudja, legtöbbször fogalma sincs, mekkora kultúrszakadék áll előtte. És igen, sokan vannak ilyen országokból akik csak az EU belépésért házasodnak.

Na most mi is 1 hónapig videochateltünk a férjemmel megismerkedésünkkor, de elég korán elhatározta hogy meglátogat, nagyon konzisztens és komoly volt, soha nem merült fel bennem kétség. Na meg ő is meg én is már éltünk, dolgoztunk más országban, angol a második anyanyelvünk, a mai napig gyakorlatilag nincs közöttünk kulturális különbség.

De, hangsúlyozom egy európai külföldi meg egy távoli országban élő, országát sohasem elhagyó külföldivel is totál más ismerkedni...

2018. dec. 22. 14:26
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

A 15 válaszoló jól leírja. Hosszú házasság van mögöttem, szívesen elmondok mindent az arabokról privátban. Ismerem a kultúrájukat, a gondolkodásukat és éltem is arab országban.

Menekülj, fuss amíg tudsz!

Csak Európába akar bejutni! Az egyiptomiak elég szegények is. Sok storym van!

Lehozzák a csillagokat is és úgy tudnak hazudni, hogy tanítani kellene. Kérlek szépen azonnal a te érdekedben töröld mindenhonnan! Most még csak plátói.

Mindenki aki arabbal, törökkel vagy bármilyen muszlimmal kezd, figyelhen arra a piros lámpára az agyában. Aki nem ezt teszi, az vessen magára!

Magyarral ugyanígy meg lehet járni, de az egy más KULTÚRA. Teljesen más az értékrendjük!

2018. dec. 23. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!