Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Külföldi munka vagy barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi munka vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
2017. aug. 13. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem ertem miert zarja ki egyik a masikat.
2017. aug. 13. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkabb a baratnő 1helyen!
2017. aug. 13. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
előbb munka, aztán kijön velem az asszony is. Vagy így nem ér?
2017. aug. 13. 08:54
 4/11 Derwer ***** válasza:

Én is most megyek ki és jön a párom is. Ez természetes.

Nehéz lesz neki munkát találnia, a nyelvet se beszéli, sok a bizonytalanság, de ez alapból egy közös döntés volt 2-3 hónapja... Azóta nyelvet tanul, igyekszik felmérni a kinti lehetőségeket és még ha nagyon-nagyon nehéz is néha, együtt megyünk mindenképp.

2017. aug. 13. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a barátnő még nincs meg csak alakul, akkor hagyom a fenébe és a munkát választom.
2017. aug. 13. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha álmaim állására felvesznek, de nem érzem, hogy a barátnőm igazán szeretne, akkor nyilván az állás. Ha tudom, hogy igazi társsal találkoztam, akkor ő az elsődleges, és ott keresek munkát, ahol ő van.

Ha álompartner és álomállás jön szembe egyszerre, akkor megbeszéljük, és távkapcsolatban élünk egy darabig, vagy elköltözünk együtt.

2017. aug. 13. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
A munkától és a lánytól is függ.
2017. aug. 13. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Én össze se jövök olyan lánnyal, aki szerintem nem igaz társ... :D Ezért vagyok még 24 évesen szűz, de engem nem zavar. Az egyedüllét is jobb egy olyan társnál, aki nem képes elfogadni. Megtanultam már nem szomorkodni emiatt. Már nem is okoz különösebben nagy fájdalmat, amikor kiderül egy újabb lányról, hogy ő se képes szeretni. Néha persze megsiratom, amikor gyenge vagyok lelkileg, de amúgy nem ettől függ már a hangulatom.

2017. aug. 13. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as, honnan tudod előre,hogy igazi, vagy nem igazi lesz a későbbiek folyamán az, akivel megismerkedsz?

A hozzászólásod érthető, de a kérdéssel miként hozod összefüggésbe?

Attól lehet,hogy egy igazi társ a kérdező barátnője,hogy esetleg nemet mondana a külföldi munkára.

Ez egy olyan kérdés amit csak a kérdező tud eldönteni, sok kérdést kell megválaszolni rá a "háttérben". Pl. mennyire komoly a kapcsolat, mennyi időre akar külföldi munkát vállalni?Milyen lehetősége lenne a barátnőnek ha kimenne? Milyen lehetősége van itthon a kérdezőnek? Anyagi megfontolás vagy karrier áll a külföldi munka hátterében?

2017. aug. 13. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Kiderül az ismerkedési fázisban, mert én nem jövök össze senkivel 2-3 napos ismerkedés után. A legutóbbi lánnyal is kb 1 évig ismerkedtem, mire elcsattant egy szájra puszi vagy valami. 1 év alatt azért már az ember már meglátja, hogy a másik képes e elfogadni. Hogy mi történt? Én folyton a kapcsolatunkon dolgoztam, mindent ennek rendeltem alá, ő pedig folyton a kifogásokat kereste, és egyáltalán nem éreztem, hogy nagyon fontos lennék neki, mint én neki. Ez frusztrációt okozott bennem, ami véget vetett a kapcsolatunknak.

2017. aug. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!