Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totálisan, menthetetlenül belezúgtam a szeretőmbe. Mit tegyek? Hagyjam inkább az egészet abba még most és akkor kevésbbé fog fájni vagy idővel csillapodni fog ez őrült vágy és szenvedély az irányába?
Még csak 7 hónapja vagyunk együtt.
Neki is és nekem is van családunk (pár + gyerek), ezért úgy beszéltük meg az elején, hogy ez egy "szex és más semmi" kapcsolat, mivel egyikünk sem szeretné felrúgni a családját a másik miatt.
Viszont én egy ideje úgy érzem, teljesen belészerettem. Ezt tudja Ő is. Szenvedek ettől az érzéstől.
Nem tudom mit tegyek.
A családomat semmiképp sem fogom szétrobbantani, viszont őrülten vágyom és imádom a szeretőm.
Nem tudom melyik lenne a jobb megoldás. Ha még most megálljt parancsolok az érzéseimnek és nem találkozom többé vele és akkor nem fáj ennyire ez az egész. Vagy folytatjuk tovább és ez az érzés múlni fog.
Nem tudom mit tegyek.
Sose tanuljátok meg, hogy nincs olyan, hogy csak szex? Ha jó a szex, akkor simán belezúgsz. Nők ezt egyáltalán nem tudják szétválasztani. Ők mindig a következő párt keresik.
A férfiak képesek csak szexre használni egy nőt, miközben szeretik a feleségüket.
Ezért lesz mindig sírás a vége, ha valaki belemegy ebbe a szeretősdibe.
Sajnálom kedves Kérdező.. Akkor sajnos belekerültél a saját csapdádba, és innen, ahogy beletetted magad ugyanúgy csak te saját magad húzhatod ki.
Egyébként nem csodálkozom, h nem tudod mit csinálj. Benne vagy egy nem kielégítő házasságban, a saját érzéseidet itt is tompítanod kell. Aztán pont emiatt belekerültél egy szeretői kapcsolatba, ahol szintén el kell nyomnod az igazi érzéseid. A megoldás az lenne, ha végre magadat választanád, magadat szeretnéd annyira, h nemet tudj mondani a számodra megalázó kapcsolataidra, a házasságodra, a szeretői kapcsolatodra...
Kedves 10. Válaszoló!
Az igaz, hogy "beleszerettem a farkába" IS, és az IS igaz, hogy "nem köpöm be a nőjének, miközben fátyolos tekintettel szopom a farkát", de ez nem csak ennyi. Ismerem. Sokat szoktunk beszélgetni. Nemcsak a vele való szexbe szerettem bele, bár tény és való, hogy így kezdődött.
Ágnyeszka!
Köszönöm, hogy Te megpróbálod átlátni és belegondolni, nem csak kapásból ítélkezel.
Oka volt, hogy belementél ebbe, mégpedig házasságon belül.
Azt mondod nem rúgnád fel a családod.Akkor az energiát amit a szeretődbe fektetsz, fektesd inkább a házasságodba.Szakíts, de ne a jövő héten, ne a jövő hónapban, semmi búcsúszex, hanem most!
Ő nem szeret téged, nem fog téged választani, bár tudom, hogy szerelmesen illúziókba ringatjuk magunkat, ne tedd.
Azt is tudom, hogy motoszkál a fejedben a mi lenne ha....semmi.
Koncentrálj a férjedre, gyerekekre.
Ha a házasságod a végét járja válj el, de ne a szerető miatt, rá nem számíthatsz.
Idővel eltompul a szerelem, és akkor majd eszedbe jut, milyen jó, hogy a férjed választottad.
Abba nem gondoltal bele kerdezo, hogy mi lesz, amikor lebuktok? Hany ember sorsaval jatszadoztok, heti 2* masfel orat?
En inkabb a gyerekeiddel erzek egyutt, es jo lenne, ha a valas mellett dontenel. Biztos vagyok benne, hogy nem egy ilyen anyat szerettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!