Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tennétek, ha kiderülne, hogy a szerelmetek fiatal korában 41 luxusprostival szexelt?
Az erkolcsi reszet akartad eliteltetni a nagyerdemuvel, megis az idiotasagot szavaztak le. Nem veletlen. Ha mar teoretikusan kozelitjuk meg a kerdest, akkor a leirasod alapjan adott egy legalabb 30 eves ferfi, aki mondjuk 20 eves koratol heti 2* sex-el. 1 ev az 52 het, tegyuk fel a ket unnep kozott szunetet tartott, tehat evente kereken 100 alkalom jon ki. 10 ev alatt az 1000. Ebbol a 41-et egyaltalan nem mondanam meghatarozonak, sot meg ranezesre sem mondja meg rola soha senki. Ellenben ha kiderul, szerintem is sokkal jobban ut az, hogy elszort egy csomo penzt annal, hogy kibe, mikor, hanyszor dugta be. Az elsot csak idiotak csinaljak, a masikat mindenki. Sikerult megfejteni a mai feladvanyt?
42F
Szerintem ki lehet szűrni már jó előre, ha valaki ilyen szinten selejtes emberileg, még akkor is, ha nem dicsekszik a "hobbijával" szóval kétlem, hogy bele tudnék szeretni egy ilyenbe.
Ha mégis sikerülne megtévesztenie, akkor természetesen rögtön kiábrándulnék.
“Nem. Az a baj h egyáltalán prostizott.“
Ha egy nő orrba szájba dugatja magát fiatalon, az nem gond, azt el kell fogadni, hisz csak élvezi az életet.
Ha ezért a pasi elviszi vacsizni, nyaralni, akkor egyszer élünk, most vagyunk fiatalok, egyenként is milyen lovagias férfi
Persze a prostizás bűn.
# 16 azért lennék olyan lúzer, aki 41 luxusprostit megdugott
így most csak olyan lúzer vagyok, akinek nincs pénze ilyenre költeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!