Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb féfi, fiatal nő?!
Csajok! Van köztetek olyan akinek a párja és közte eléggé nagy a korkülönbség mégis úgy vállaltak kisbabát?:)
Én 23, a párom 48 éves.
A 48 éves papi keressen magának egy 73 éves nénit.
Ez vár rád kérdező. 48 évesen egy 73 éves vénember.
Hajrá!
"Soha el nem tudnám képzelni magam egy velem egykoruval"
Majd ha 43 éves leszel, ő meg 68 akkor lehet, hogy másképp fogod gondolni. Én 40 éves vagyok, és el nem tudnám képzelni az életemet egy 65 éves nyugdíjas emberrel.
"Soha el nem tudnám képzelni magam egy velem egykoruval"
Majd nézel, amikor te 35 éves leszel (amikor egy jól karbantartott férfin / nőn még alig-alig látszanak az idősödés jelei) a párod pedig 60.
Nem a levegőbe beszélek,egyik ismerősöm 20 évvel idősebb nővel jár, ő 30-as, a nő 50-es és kb. mintha az anyját dugná a srác.
A te döntésed.
Kettesnek betalált :D.
Nem kell egykorúval kezdeni. Az egykorú és a nagyapád között még van egy pár generáció.
Ezek a kapcsolatok biztos jok kurasra, szorakozasra, idotoltesre, de egy bizonyos szint utan mar csak a magad helyzetet teszed rossza meg az esetleges gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!