Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényei vannak egy intelligens 31 éves asszonynak?
18: Azzal semmi baj nincs, ha egy 30-as étterembe akar menni. Valahogy egy olyan nővel én is mennék étterembe, magam sem tudom miért.
De amikor a 18-20 éves kis ringyók is étterembe akarját vitetni a pitsájukat, az kiakasztó. 😂 Mert ugye náluk ez az egész a presztizskérdésről szól, nem pedig arról, hogy értékelnék a dolgot.
"De amikor a 18-20 éves kis ringyók is étterembe akarját vitetni a pitsájukat, az kiakasztó. 😂 Mert ugye náluk ez az egész a presztizskérdésről szól, nem pedig arról, hogy értékelnék a dolgot."
Nicsak, egy sértődött fiúcska, aki nem tud kifizetni egy vacsorát 2 főre, ezért az öreg 30 évessel akarja menni, hátha az leadott az igényeiből, és kifizeti magának.
Kiigazítás: mi nők vagyunk. Az asszony férjezett.
A középkor a negyvenes évek, de továbbra is nők vagyunk, csak épp középkorúak. Az asszonyok még mindig férjezettek.
Igények: első sorban önmagam felé vannak. Saját lakás, jó munkahely, pénz, utazások, baráti kapcsolatok, sport, hobbik stb. Tehát jó életet élek. Tegyük fel, hogy szingli vagyok, tehát jöhetne egy férfi.
Aki intelligens, kulturált, el tudja tartani magát, jókat lehet vele beszélgetni, nem rémül meg ha étterembe kell menni, szívesen jár színházba stb. A mindennapi szex és valamennyi sport részéről is alap.
@17:47
Éppenséggel ki tudnék fizetni, de nem fogok. Engem nem húznak le a csajok pénzzel, az biztos. Én viszont őket rendesen lehúzom, ahogy tudom ;-)
30-as asszonnyal azért másabb a helyzet, mert ott már (nem annyira) a pénzre mennek. Mellesleg sosem adtam még senkinek sem olyan megtiszteltetést, hogy étterembe vigyem. Egy idősebb nővel el tudnám képzelni gondolatban. Nem vagyok egyébként fiúcska sem.
28-as, köszi a választ, de az intelligencia meg a kultúra humbuk. A valóságban a nők leszarják, hogy ki mennyire intelligens, meg kultúrált.
Ez max akkor plusz pont, ha alapból érdekli a pacák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!