Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a jobb? Titkolni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jobb? Titkolni vagy elmondani?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb döntés? Elmondani, hogy szerelmet érzünk a másik iránt és akkor jön az elutasítás és az, hogy onnantól kerülni kell a másikat, így tulajdonképpen végleg elveszítjük vagy inkább hallgasson róla az ember és legalább ismerős vagy barát szinten megmarad az életünkben?

A szerelem csak egyoldalú teljesen biztosan.

2018. dec. 14. 16:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%
Mostmár kezdem érteni miért vagy itt..meg abban is biztos vagyok hogy nincs párkapcsolatod..mondjuk ilyen hozzáállással és véleménnyel a nőkről...nem is lesz tartós párkapcsolatod amig kicsit visszább nem veszel az egódból...😚
2018. dec. 14. 19:19
 22/27 anonim ***** válasza:
19%
Nincs párkapcsolatom, ez így van. Az egómat már rég letörte az exem, azóta csak kergetem magam és folyamatosan azt kérdezgetem magamtól hogy miért hagytam hogy hülyét csináljon belőlem. Sajna a nők csak kihasználják az embert, lehet az bármilyen jó hozzájuk. Nem tudnak különbséget tenni a jó és a rossz között. Nem is tudom az életben tudok e még hinni nőnek. No, ez egy kis intermezzo volt. Úgy érzem jó egyedül....
2018. dec. 14. 19:27
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
Sajnálom hogy igy jártál de hidd el nem minden nő ilyen..nálam ugyanez volt csak pasi szinten...lehet hogy most is igy járok majd...de nem lehetek egész életemben negatív és magányos. Minden csalódás tanít és jobbá tesz...úgyhogy hajrá...irány csajozni☺
2018. dec. 14. 19:33
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Az a helyzet, hogy én is úgy gondoltam majdnem 2 év után hogy ideje már csajozni és új lapot nyitni. Persze még nem a szerelem volt a fő opció hanem a feszültségek kiadása.... Megbeszéltük hogy csak jól érezzük magunkat együtt, de semmi kötődés. Néha összejárunk és ennyi. Aztán nagy pechemre a csaj rövid időn belül szerelmes lett és most én vagyok a szemétláda hogy nem akarok vele lenni és mindenféle csúnya szavakkal illet. Pedig tudta mire megy ki a játék. Ilyen és ehhez hasonló nők vannak mindenfelé. Kedvem is elmegy.
2018. dec. 14. 19:39
 25/27 A kérdező kommentje:
20: fiatal vagy és ez miatt képtelen vagy átérezni azt, hogy nem minden fekete vagy fehér. Nem lehet mindig mindent, ez is ilyen helyzet. Semmit sem írtam le magunkról, nem véletlenül, de ha te is az élet nevű játékot játszod, akkor tudnod kell, hogy igen változatos.
2018. dec. 14. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
#25, 35 és nagyon jól tudom milyen jó cifra játék az élet. Átérzem a bajod.
2018. dec. 14. 19:46
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
26-os jó nagy lúzer lehetsz, de megerdemled. A hazugokat mindig utol éri a sors.😊
2018. dec. 14. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!