Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a jobb? Titkolni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jobb? Titkolni vagy elmondani?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb döntés? Elmondani, hogy szerelmet érzünk a másik iránt és akkor jön az elutasítás és az, hogy onnantól kerülni kell a másikat, így tulajdonképpen végleg elveszítjük vagy inkább hallgasson róla az ember és legalább ismerős vagy barát szinten megmarad az életünkben?

A szerelem csak egyoldalú teljesen biztosan.

2018. dec. 14. 16:23
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
82%
Szerintem mond el neki ha elutasít akkor sincs baj de lehet lehet hogy kiderül hogy ó is szeret szóval szerintem mond el neki
2018. dec. 14. 16:27
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
Én elmondtam, és nem bántam meg. Úgy gondoltam, hogy joga van tudni az igazat, illetve nekem is jobb, ha tudja, hogy amikor "barátilag" keresi a társaságom, esetleg flörtölget velem, azzal bennem mit indít el. A válasz számomra kedvezőtlen volt ugyan, de a jó viszony megmaradt, habár nem tartjuk a kapcsolatot (ezt én kértem, nekem könnyebb így).
2018. dec. 14. 16:30
 3/27 anonim ***** válasza:
16%
Ha csak te vagy szerelmes és ezt biztosan tudod, akkor is elmondhatod neki, mert egy teherrel kevesebb lesz rajtad! És ki tudja, lehet a vallomásod után ő is átgondolja és bármi lehet belőle.
2018. dec. 14. 16:47
 4/27 anonim ***** válasza:
Kinek hogy jobb. De te honnan tudod biztosra, hogy egyoldalú? Foglalt? Mert abban az esetben nem kavarnék.
2018. dec. 14. 16:53
 5/27 A kérdező kommentje:
Egyszer megpróbáltam már elszakadni tőle, vérig sértettem szándékosan és megszakítottam vele minden kapcsolatot, de annyira szenvedtem nélküle, hogy kénytelen voltam visszacsinálni mindent, bár akkor eléggé megsértettem, de nagyjából helyreállt a kapcsolat. Viszont nekem nagyon nehéz, mert sokszor álmodom róla és vele, állandóan fantáziálok róla, miközben persze tudom, hogy köztünk semmi sem lehet.
2018. dec. 14. 16:54
 6/27 anonim ***** válasza:
71%
Nézd..pár éve teljesen biztos voltam benne hogy a párom felé viszonzatlan a szerelem..aztán egyszer csak kibukott...hogy ő pont ugyanezt gondolja..ezért távolságtartó...na azota egy pár vagyunk
2018. dec. 14. 16:57
 7/27 A kérdező kommentje:
És végül ki lépett a másik felé?
2018. dec. 14. 17:01
 8/27 anonim ***** válasza:
75%
Mivel teljesen váratlan volt mikor kibökte...egy darabig csak szerencsétlenkedtünk mint két tini...😊 de végülis én léptem..ja..és én a nő vagyok.
2018. dec. 14. 17:12
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Egy szót se szóltam róla és már nem is fogok. Én az gondolom, hogy mindkét félnek tenni kell az ügyért. Ha nincs meg az akarat veszett az ügy. Nálunk mindig csak én kerestem nő létemre, egy idő pedig belefáradtam ebbe, hogy csak én megyek utána. Egyértelművévált ebből is, hogy egyoldalú volt a dolog. Csak én habarodtam bele. Sajnos időveé beigazolódott a feltevésem, hiszen ő azóta se keresett meg. Nem bántam meg cseppet sem hogy nem vallottam be. Hát mai napig nem hiányzom neki és már lassan ő se nekem. :)
2018. dec. 14. 17:38
 10/27 anonim ***** válasza:
javítva: egy idő után....
2018. dec. 14. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!