Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a jobb? Titkolni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jobb? Titkolni vagy elmondani?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb döntés? Elmondani, hogy szerelmet érzünk a másik iránt és akkor jön az elutasítás és az, hogy onnantól kerülni kell a másikat, így tulajdonképpen végleg elveszítjük vagy inkább hallgasson róla az ember és legalább ismerős vagy barát szinten megmarad az életünkben?

A szerelem csak egyoldalú teljesen biztosan.

2018. dec. 14. 16:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Olyan fölösleges dolgokon tudtok ti nők pörögni! Vannak az életben sokkal nagyobb problémák is ez. Majd jön más, nem történt tragédia sem egyéb veszteség úgyhogy rázd fel magad és ne itt sírj hogy mit tegyél ilyesfajta esetben. Ha akarod bevallod, ha nem akkor csak szenvedj tovább kételyek között. :) Úgy viselkedsz mint egy tapasztalatlan kislány, így hogy akarsz te kapcsolatot kialakítani? Vagy azt gondolod mindenki gondolatolvasó?
2018. dec. 14. 18:00
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

11 : te biztos egy teljesen tökéletes pasi vagy

..a kérdés csak az: akkor miért is vagy itt???

2018. dec. 14. 18:05
 13/27 anonim ***** válasza:
66%

" inkább hallgasson róla az ember és legalább ismerős vagy barát szinten megmarad az életünkben?"

Ha szereted sz*patni magad és szenvedni jó sokáig akkor csak csináld, hajrá. Szerintem a legrosszabb lehetőség mindközül, de csak magadat szívatod, szóval egészségedre hozzá. (Tapasztalat)

2018. dec. 14. 18:19
 14/27 anonim ***** válasza:
24%
#12, ideges vagy? :)
2018. dec. 14. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
Abszolút nem..jót mosolyogtam azon hogy te milyen okostojás vagy.😊
2018. dec. 14. 18:42
 16/27 anonim ***** válasza:
5%
#15, miért vagyok okostojás? Ne incselkedj velem!😂
2018. dec. 14. 18:45
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
Mert bizony én is pörögtem ilyen dolgon és bizony akkor ez volt a legnagyobb problémám...te meg emiatt nézel le minkét...agyalós nőket 😋
2018. dec. 14. 18:48
 18/27 anonim ***** válasza:
5%
Igen, ez tény hogy lenézem emiatt a viselkedés miatt a nőket. De most már ismeretlenül téged is.... Buta, agyalós nők vagytok. Csak a sírás megy, meg a férfiak keserítése. :)
2018. dec. 14. 18:56
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
Pedig minden nő ilyen 😁 még az is akiről azt hiszed nem....tudod mi rengeteget agyalunk...és vagy elmondjuk és az orrotokra kötjük, vagy titokban tartjuk...😛
2018. dec. 14. 19:01
 20/27 anonim ***** válasza:
4%
Na, ez a baj hogy minden nő ilyen titokzatos és mindent magában tartó. Pedig csak picit kellene őszintének lenni. A tutyimutyiskodás nem vezet sehova. Fiatal létemre ámulok és bámulok egyes nőkön, hogy milyen buták.
2018. dec. 14. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!