Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy aranyos fiú és aranyos lány?
Mert lefikázza a közbeszéd, így még az is tagadja, aki egyébként ilyen.
32/f
# kedves kérdező
Nem vagyok alázatos , gondoskodó, gyűlölők főzni mosni takarítani egy ferfira pálne úgy h ő nem csinal semmit otthon , mert a férfi nem szállodában lakik hogy én a cselédje legyek akit ki kell szolgálni. Számomra csak az jöhet szoba hogy házimunkát felesben osztjuk el úgy hogy mindketten dolgozunk. Hol igazságos az hogy én munka után meg otthon is rabszolga legyek míg az úr a császár pihenhet mert szegeny fáradt. Nem csak a férfiak fáradtnak el a munkába a nők is nekik is kell pihenés
Úgy irod az autó szerlesz minta a világ összes ferfija értene hozza
Engem ne utasítgasson a férfi mert nem vagyok az alavetettje számomra az nem bók hanem elnyomás
Azert mert nőnek születtem nem az a dolgom hogy anyuci pici Fiát neveljem és gondoskodjam róla mintha a kölyköm lenne
Nem kell rólam gondoskodni , virágszál meg pláne nem vagyok
Kezeljen egyenrangúkent a férfi ne egy gyom virág gazként
Am is utalom a virágokat .
Pontosan az ilyen felfogású ferfiak miatt választom 1000x az egyedul létet mert akkor nem uralkodik felettem egy here
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!