Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy aranyos fiú és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy aranyos fiú és aranyos lány?

Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Aranyosak ? :)
2018. dec. 14. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Előbbi barátzónás, utóbbi pedig erősen vágyott kategória.
2018. dec. 14. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is aranyosak.:) Miért látni mostanában kevés ilyet? Pl. fiú virágot visz a lánynak amikor találkoznak, lány szoknyában várja és elpirul, fiú ajtót nyit neki, lány jósol neki a kezéből, stb.
2018. dec. 14. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert lefikázza a közbeszéd, így még az is tagadja, aki egyébként ilyen.

32/f

2018. dec. 14. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj a ferfiak szerint az aranyos lány az aki befogja a száját alázatos gondoskodó és kiszolgálja a férfit (főz mos takarít ) minden a férfi akarata szerint van. Számukra ez az aranyos lány...
2018. dec. 14. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:
5: Ezzel nem értem mi a baj, hiszen a normális lányok szinte megőrülnek, ha nem főzhetnek, moshatnak, takaríthatnak. Ez a lányok dolga, vagy szerinted autót szerelniük kéne? Mi utasítgatunk, amit a normális lányok bóknak vesznek. Cserébe törődünk velük virágszálként.
2018. dec. 16. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:

# kedves kérdező

Nem vagyok alázatos , gondoskodó, gyűlölők főzni mosni takarítani egy ferfira pálne úgy h ő nem csinal semmit otthon , mert a férfi nem szállodában lakik hogy én a cselédje legyek akit ki kell szolgálni. Számomra csak az jöhet szoba hogy házimunkát felesben osztjuk el úgy hogy mindketten dolgozunk. Hol igazságos az hogy én munka után meg otthon is rabszolga legyek míg az úr a császár pihenhet mert szegeny fáradt. Nem csak a férfiak fáradtnak el a munkába a nők is nekik is kell pihenés

Úgy irod az autó szerlesz minta a világ összes ferfija értene hozza

Engem ne utasítgasson a férfi mert nem vagyok az alavetettje számomra az nem bók hanem elnyomás

Azert mert nőnek születtem nem az a dolgom hogy anyuci pici Fiát neveljem és gondoskodjam róla mintha a kölyköm lenne

Nem kell rólam gondoskodni , virágszál meg pláne nem vagyok

Kezeljen egyenrangúkent a férfi ne egy gyom virág gazként

Am is utalom a virágokat .

Pontosan az ilyen felfogású ferfiak miatt választom 1000x az egyedul létet mert akkor nem uralkodik felettem egy here

2018. dec. 16. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és a “virágszálakat” nem állítják be otthon cselednek ,szolgáló lánynak, és nem nyomják el őket a ferfiak nem uralkodnak felette nem utasitgatjak.
2018. dec. 16. 13:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a szerencse, hogy én szeretek főzni, sütni, takarítani. Mosni nem, de a kedvenc ruháim nem engedném nő kezébe, mert akkor biztos, hogy tönkremennek.
2018. dec. 17. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!