Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokra lenne szükségem, a párommal vagy velem van a baj?
Figyelt kérdés
Mivel messze lakunk egymástól,alig találkozunk és ő mondja nekem,hogy nincs pénze ezért én menjek hozzá busszal,holott van kocsija de ő neki ez messze van és nem érdekli az sem,hogy nincs buszom pl hazafelé oldjam meg stb.. ha valaki szeretné ennél részletesebben akkor írjon! mit lehet tenni ?2018. dec. 13. 17:09
1/6 anonim válasza:
A párod hozzáállásával van a baj, hogy fel sem ajánlja, hogy maradj nála másnapig, ha nincs aznap buszod haza.
2/6 anonim válasza:
Hát sokmindent tudnék mondani (írni) a "párodra", de nem lehet a trágárságszűrő miatt.
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy pasinak lehetne annyi esze, hogy a barátnője miatt elutazzon...én is 230 km-re lakom a páromtól és ő is feljött miattam busszal (!), aminek az utazási ideje 5 óra!!!
Figyelj, beszéljétek meg. Ha ez rosszul esik, hogy Ő nem képes felutazni, miattad akkor ott valami nem stimmel.
5/6 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja dolgozik nagyon sokat..én is de nem annyit mint ő ezért én vagyok mindig a hibás ha nem találkozunk.
2018. dec. 13. 17:40
6/6 anonim válasza:
Nem akar veled igazán találkozni, nem akar energiát/időt beléd feccölni, ergo nem szeret(annyira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!