Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmem miért csak alkohol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem miért csak alkoholos állapotban válik fesztelenné és vidámmá velem?

Figyelt kérdés
Nagyon bánt...
2018. dec. 12. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Mert egy alkoholista és függő vagy.

Érdekes, egyes embereknek még alkohol se kell, hogy jól érezzék magukat. :)

2018. dec. 12. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Bocsi, mert alkoholista a párod. Te választottad, viseld is érte a következményeket.

Szakíts és ne legyél vele, ennyi.

2018. dec. 12. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Nalam is ez a helyzet , csak akkor tudom magam elengedni ki mutatni az érzéseim ha szintetikazok, vagy fuvezek. Akkor sokkal konnyebb egyszerűbb

Józanon egyszerűen nem megy hiába próbálom nem megy. Mintha egy fal meggátolna benne.

N

2018. dec. 12. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem lehet, hogy amúgy szorongó típus?
2018. dec. 12. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Mert csak úgy tud elviselni.
2018. dec. 12. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Mert mint szinte mindenki, te is az elmédben élsz és a gondolataid rabja vagy. Az alkohol nem szabadít fel, csak elnyomja a folytonos gondolkodásból származó érzelmi fájdalmaidat, és még mélyebbre süllyeszti a tudatossági szintedet + még a testedet is tönkre teszi.

Olyan, mint egy gyógyszer, ami elnyomja a tüneteket. A tünetek elnyomásával nem gyógyul meg a betegség, csak tünetmentessé válik. De amint elmúlik a gyógyszer hatása, visszatérnek a betegség tünetei. Sokszor még nagyobb erővel, mint előtte.

Engem régen iszonyat sok érzelmi fájdalom kínzott, és amikor ittam, majd másnapra elmúlt a hatása, olyan kutya rosszul éreztem magam, hogy elmondani sem tudom. 100x erősebben tértek vissza a fájdalmak.

2018. dec. 12. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Én is szorongásra gyanakodnék. Viszont ez nem rólad szól nagy valószínűséggel, és ha csak stresszeled azzal, hogy ez mennyire bánt, csak súlyosbítod a helyzetet.

Érdemes lenne érdeklődjön arról, hogy bántja-e konkrétan valami, picit jobban megismerni a lelki világát. Ha kiderül, hogy tisztában van a gondjával, akkor lehet segítséget kérni szakértőktől. De ezt neki kell akarnia.

Az sem mellékes, hogy mióta vagytok együtt. Ha aránylag friss a dolog, az is lehet, hogy csak zárkózottabb, és még nem oldódott fel.

2018. dec. 12. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert függő. Úgy oldódnak a gátlásai. Menekülj tőle.
2018. dec. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!