Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szokjak le ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le ezekről a 'crushokról'?

Figyelt kérdés
Boldog kapcsolatban élek a párommal évek óta (én vagyok a lány), de általában mindig van valaki más, aki tetszik, és 'idealizálom', sokszor eszembe jut, szóval crushom van (most nem jut eszembe a magyar szó). Mindegy, hogy csak aznap találkoztunk, vagy ismerem egy ideje, egy ideig sokszor eszembe jut, képzelgek róla, stb, aztán elmúlik. Persze sosem cselekszem ez irányban, nem nyilvánítom ki, nem flörtölök (tudatosan), barátom sosem volt féltékeny, mármint neki nyilván nem mondom el... És nagyon nagyon szeretem őt, csak ezek a crushaim eléggé idegesítenek. Ez normális? Mit lehet tenni ez ellen? :D
2018. dec. 9. 19:56
 1/9 Zzzz90 ***** válasza:
A 'crush on someone' kifejezéshez leghasonlóbb magyar változat a 'plátói szerelem'.
2018. dec. 9. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Neeem. Azért ez a kettő eléggé távol áll egymástól. Bejön a srác, de ennyi, nem vagyok szerelmes belé.
2018. dec. 9. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Hát ez sajnos természetes. És még azt sem lehet rámondani ezekre, hogy azért, mert nem szereted igazán, nem vagy szerelmes a mostani párodba... Szóval nem. Ez szimpla kémia és az elme viccelődései, huncutságai. Nincs ellene mit tenni szerintem.

Arra meg már rájöttél, hogy idealizálsz, ez is egy jó kezdet. :)

2018. dec. 9. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

“(én vagyok a lány)”

Ki gondolta volna...

2018. dec. 9. 20:36
 5/9 Rockarc ***** válasza:
60%

Attol vagy ember, hogy uralkodsz az osztoneiden. Vannak akik ezt megteszik, masok szabadjara engedik magukat. Amig tudsz, addig probalj meg az elso csoportba tartozni, amikor mar nem megy, akkor lepj ki a kapcsolatbol, tisztesegesen. Sokan itt vereznek el, amire megvetest kapnak, rajtad mulik milyen donteseket hozol, kovetkezmenyek mindig lesznek.

42F

2018. dec. 10. 02:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez normális dolog, ha a kapcsolatodba nem zavar bele, nincs vele semmi gond. Nem igazán tudsz ellene mit tenni
2018. dec. 10. 05:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de egy idő után a felnőttéválás kellemes velejárója, hogy tudod irányítani a gondolataidat... ja de bocs, ha elgondolkodok ezen, igazából a felnőtt emberek 80% nem hogy önelemzést nem tart, de a gondolatait sem tudja befolyásolni...

Ez most egy célzás volt arra, hogy mi lenne a helyes út, és a következményeket nem lehet elmesélni, de vedd úgy, hogy szint lépés lesz, amivel új pozitív tapasztalatok járnak együtt.

Ne ábrándozz más pasikon, ha van párod akit szeretsz, mert ebből baj lesz... ennyire nehéz megállni? Urald magad!

2018. dec. 10. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, a tetteid kepes vagy iranyitani, a gondolataid nem. Ha most ide leirom, hogy ne gondolj majomra, tuti be fog ugrani egy majom kepe. A kerdezo nem igazan tud mit kezdeni azzal , ha valaki tetszik neki, es mivel eddig sem utalt semmi arra, hogy ezek a gondolatok negativan befolyasolnak a kapcsolatat, nem is igazan kell mit kezdenie veluk.
2018. dec. 10. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem befolyásolja negatívan a kapcsolatomat, a páromat nagyon nagyon szeretem, csak sokszor eszembe jut az adott "crush", zenehallgatás közben kicsit ábrándozok róla, ilyenek. Nem befolyásol semmit, nem lépek sosem ez iranyban, de azért idegesítő, hogy sokszor lefoglalja a gondolataimat.
2018. dec. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!