Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki 20évesen 3fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 20évesen 3fiúval volt az sok vagy kevés?

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 08:34
 1/7 Gyépésmérnök ***** válasza:

Kėt szélsőséges variációt tudok erre mondani.

1. Huszadik szülinapján három pasival fekszik le, akár egyszerre

2. Mindhárom kapcsolat évekig tartott, mondjuk 15 éves korától.

Szerinted melyik sok, melyik kevés?

2018. dec. 9. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Átlagos, a jó értelemben.
2018. dec. 9. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Sosincs sok, vagy kevés. Nem mindegy, hogy valaki 5 sráccal volt 1 hét alatt, vagy 5 sráccal, mindegyikkel 1 éves kapcsolatban, 5 év alatt. A mentalitás a fontos egy nőben nekem, nem a partnerek száma. (31/F)
2018. dec. 9. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Magánügy fogalmáról hallottál már? Nekem meg 21 évesen lett az első pasim, most a 2.-kal vagyok már lassan 6 éve. Őt 23 évesen ismertem meg.

Átlagosnak mondható.

2018. dec. 9. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a baj itt mindenki elkezd világmagyarázatokat gyártani, közben meg mindenki a saját számára gondol, amikor erről kezd beszélni és ahhoz méri a világot :D :D

Aki ribi már megkúratta magát 10-20 csávóval mondjuk 25 éves kora előttre, az nem fogja azt írni, hogy rendben a három, vagy mérges lesz azokra, akik szerint a kevés a jó, mert minél kevesebb partnered volt életedben, annál alkalmasabb vagy tartós kapcsolatra.

2018. dec. 9. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
átlagos. nőknél nincs túl kevés, manapság már túl sok sem xD
2018. dec. 9. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:

most erre mit lehet mondani? ismerek olyan not, aki 25 eves korara tobb100 ferfival volt, olyat is, akinek 1, 4, 6, illetve 30 partnere volt.

de aztan lehet, valakinek a kornyezeteben a nok csak parkapcsolatban szexelnek, ott meg az atlag 3.

szerintem itt azon van a hangsuly, hogy minosegi emberekkel szexelj. akkor nyilvan 100 kozelebe sem fogsz erni soha.

2018. dec. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!