Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem velem foglalkozott inkább a kocsija helyett?
Neked volt elég kicsi a kezed. Érezd már át hogy nélküled nem ment volna. Te lettél a hőse.
32/f
Ez is siman kozos program.
Mikor meg meg volt a Ladank, sok dolgot csak en tudtam szereln rajta, mert tenyleg az autoszereleshez a pici noi kez idealisabb. Es jo moka volt. Sok dolgot is megtanultam.
Bar mindig megkerdezte, h nem baj h segitenem kell, vagy ha szeretnek mast csinalni, csinalhatunk mast.
De nem gondolom h bunko akart volna lenni a hapsid...de ez rat vet rossz fenyt, h ki se tudos nyitni a szadat es megbeszelni vele a dolgot.
Ha leállt az autó menet közben, akkor addig kell javítani, amig el nem indul.
Vagy álltatok volna szerelmesen az út szélén trélerre várva? :)
Hát, remélem veled nem hoz össze a sors, mert én bizony inkább szerelek autót, mint összebújva nézzük a huan migelt ahogy befuzi eszmeraldat...
a másik, nyilván nem azért szerelte az autót mert nem volt jobb dolga, ha nem jó az autó akkor meg kell szerelni, vagy majd biciklivel fogtok járni nyaralni? nők olyan gondolkodásotok van, hogy áh jobb nekem egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!