Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a párotok exe lájkolja a párotok összes képét?
Figyelt kérdés
Már régebben szakítottak, a lány az elsők között lájkolja a párom összes képét, persze csak azokat amin egyedül van. Tudom, hogy nem ez a lényeg, de engem kicsit zavar amikor meglátom, hogy a csaj ott van. Karácsonykor, nagyobb ünnepekkor szoktak pár szót beszélni de ennyi elvileg. Én nem szoktam lájkolni a volt párjaim dolgait, pont azért nehigy félreértés legyen a dologból, attól függetlenül, hogy ha találkozunk az utcán váltunk pár szót.2018. dec. 7. 08:51
11/11 anonim válasza:
Egy picit engem is zavarna valahol, de szerintem is a legjobb, ha elengeded ezt a dolgot. Pláne ha a párod nem adott okot a bizalmatlanságra. Örüljetek hogy egymásra találtatok és használjatok ki minden időt amennyire csak tudtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!