Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet két embert egyszerre szeretni?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a párommal és mindennel jobban szeretem. Minden tökéletes, de van egy exem akit szinten “szeretek” nem vagyok biztos benne hogy szerelmes vagyok bele. De érzek iránta is elegge erősen. Szerintetek mint tehetek ? Mondjak valamit erről a jelenlegi paromnak? Mindent megbeszelunk ő a legjobb barátom és nagyon nehéz egy ilyet nem elmondani neki2018. dec. 6. 16:56
12/12 Rockarc válasza:
Jol ertem, drogfuggo, es miattad? Azonnal felejtsd el. Eloszor is azert, mert ne te szurtad a tut a karjaba, hanem az az o dontese volt. Masodszor meg azert, mert ilyentol biztos nem akarsz gyereket. Szar dolog, de az nem egy ferfi tulajdonsag, hogy az elso problemanal telelovi magat szarokkal.
Eletmergezese van, Dr. Zacher majd foglalkozik idonkent vele, neki ra van szuksege, nem rad. Tenyleg felejtsd el az ex-et, es marha gyorsan ulj le magadban tisztazni, hogy a jelenlegivel mi a bajod, mielott megkerdezed tole, hogy hogyan tovabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!