Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek a bátyám haverjától,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a bátyám haverjától, mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a bátyám 25 és állandóan együtt van a legjobb haverjával. Az a helyzet, Hogy nagyon tetszik... Tetszett, mert kideült, hogy a tesóm mindent kidumált rólam, de olyanokat is elmondott neki, amikre még én se emlékeztem már... Csak így utólag ahogy kiderűlt, hogy beszélnek rólam és miket kutakodtam az emlékeimben, miről is van szó...

Nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom tetszem e ennek a fiúnak, de én ezek után már nem akarok tőle semmit. Sőt félek tőle. Nem is tudnék a szemébe nézni. De nem is akarok. Elkerülni nehéz, mert a bátyámmal együtt vannak.... Benne is csalódtam most... Ugyanott vagyok ahol eddig. Magányos is vagyok...

Legalább tőlem kérdezett volna, de így... Rajta keresztül... Kiábrándító...

2018. dec. 6. 02:11
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem érdekel, akkor miért teszel róla ki kérdést? Nem csak te vagy magányos, rajtad kívül még rengeteg ember az. Illetve attól, hogy valaki kapcsolatban van, még sokszor az is lehet magányos.
2018. dec. 6. 04:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi rossz szándék nem volt a bátyádban, egyszerűen csak mesélt rólad. túl intim vagy ciki dolgokat mesélt?
2018. dec. 6. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell tenned semmit. Távolságtartó, udvarias magatartás, ha esetleg sóba elegyedik veled a bátyád haverja. Ennyi.
2018. dec. 6. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Félig kamasz vagy még, ebben a korban minden marhaságot rettenetesen szégyellnivalónak tartunk. Hacsak nagyon nem szúrtál ki rosszakaratból több emberrel, akkor nem nagyon lehet egy 18 évesről olyat mondani, ami miatt az nem tudhat valaki szemébe nézni. Arról nem beszélve, hogy szerinted a haver tökéletes? Éppen most derült ki, hogy vagy érdekled, csak nem mert egyenesen beszélni veled, vagy érdekled csak pletykás. Egyik sem éppen férfias tulajdonság.
2018. dec. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!