Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hív el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív el randira?

Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, elkezdtünk beszélgetni facen, egyértelműen kimondta, hogy tetszek neki többször is, szinte mindig ő keres többnyire már több mint egy hónapja, szinte mindennap. Azt hittem félős és ezért nem hív el így elhívtam 2x is én de lerázott hogy most sok a dolga stb, máskor meg mikor rám ír és kerdezi ő is hogy mit csinálok meg én is őt annyi a válasza hogy otthon fekszik épp meg hasonlók. Már próbáltam hogy nem írok neki vissza de akkor is rám ír, hogy miért nem írok miújság stb. Lekéne tiltanom? Sajnos én eléggé megkedveltem, de ez így nem vezet sehová. Harapófogóval meg nem akarom kihúzni belőle hogy miért nem akar találkozni , meg a randira sem fogok többet rákérdezni. Mit tegyek?
2018. dec. 5. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát, gondolom pasi az illető, és be van tőled rezelve. neten jó irogatni neked de élőben már tart tőle hogy csalódnál benne vagy nem felelne meg neked, stb. esetleg nem csak tart tőle, hanem tudja magáról hogy nem felelne meg, ezért inkább iyen plátóiba tartja.
2018. dec. 5. 12:46
 2/16 A kérdező kommentje:

Igen pasi. Kétlem hogy ez lenne a baja.

Helyes srác, meg szerintem tisztában is van vele. Nagyon elszomorít. De lehet inkább elkéne engednem.

2018. dec. 5. 12:51
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Igen, jobb az ilyet elengedni...egy férfi, ha komolyan meg akar hódítani egy nőt, és érzelmek is társulnak mellé, nem így viselkedik, maradjunk annyiban.
2018. dec. 5. 13:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem jössz be neki, hogy randizni hívjon, de otthon, döglés közben néha ráírni emberekre nem kerül nagy energiába, addig meg elvan.
2018. dec. 5. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha legközelebb ír, válaszold azt neki ,hogy picit uncsi már ez a csetelés, és akkor írjon legközelebb, ha személyesen szeretne veled beszélgetni, atöbbire nem vagy kiváncsi.

Erre vagy lép, vagy nem, de ha nem, akkor ne sajnáld, semmi nem lesz belőle, ha nem mer a szemedbe nézve beszélgetni veled.

2018. dec. 5. 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Figyel csak!

Mi kenne ha te hivnad el öt randira?

Mond azt hogy türelmetlen vagy és néha muszáj a nőnek lépni,

De ha ilyen tutyimutyi akkor másban is ilyen, vagy csak fél a puncitol.

2018. dec. 5. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
6-os: már 2x elhívta a lány, de lerázta a srác.
2018. dec. 5. 14:18
 8/16 A kérdező kommentje:
De ez a vicc, ha nem írok neki akkor is erőlteti a beszélgetést meg miért nem írok. De letiltom inkább.
2018. dec. 5. 14:59
 9/16 anonim ***** válasza:

Add meg neki az esélyt, hogy észbe kapjon.

ha megmondod, hogy neked ez nem kielégítő és nem történik semmi, utána nyugodt szívvel letilthatod, megvolt a lehetősége. Te is nyugodt lelkiismerettel zárod le a dolgot.

2018. dec. 5. 15:09
 10/16 A kérdező kommentje:

De volt már rá esélye, 2x elhívtam.

És mégis mit írjak neki megint?

Úgy meg nem akarom elérni a találkozót, hogy most besértődök és akkor egyefene talizik velem csak hogy lenyugodjak.

2018. dec. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!