Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hív el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív el randira?

Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, elkezdtünk beszélgetni facen, egyértelműen kimondta, hogy tetszek neki többször is, szinte mindig ő keres többnyire már több mint egy hónapja, szinte mindennap. Azt hittem félős és ezért nem hív el így elhívtam 2x is én de lerázott hogy most sok a dolga stb, máskor meg mikor rám ír és kerdezi ő is hogy mit csinálok meg én is őt annyi a válasza hogy otthon fekszik épp meg hasonlók. Már próbáltam hogy nem írok neki vissza de akkor is rám ír, hogy miért nem írok miújság stb. Lekéne tiltanom? Sajnos én eléggé megkedveltem, de ez így nem vezet sehová. Harapófogóval meg nem akarom kihúzni belőle hogy miért nem akar találkozni , meg a randira sem fogok többet rákérdezni. Mit tegyek?
2018. dec. 5. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy ne haragudjon, de sokkal jobban szereted a személyes kommunikációt és vele is szívesen találkoznál, de csak chatelni már unalmas és nem vezet semmire. Mit szeretne tőled, amiért irogat de cseszik találkozni?
2018. dec. 5. 16:40
 12/16 A kérdező kommentje:
De ez már nem túl nyomulós?
2018. dec. 5. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha magamat képzelem a srác helyébe (én is nehezen kezdeményeztem), akkor az egyenes út a legcélravezetőbb.

Én ezt mondanám helyedben neki:

Tudom, hogy tetszem neked, te is nekem, jól el tudunk beszélgetni. Akár járhatnánk is, nem? Holnap este egy randi?

Erre nehezen tud úgy válaszolni, hogy ne legyen számodra tiszta a szitu.

2018. dec. 5. 16:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez elég erős lenne ez a járós szöveg szerintem
2018. dec. 5. 17:21
 15/16 Rockarc ***** válasza:

En elengednem. Az a ferfi, akit 2* is elhivott egy no randira es lepattintotta, azzal nincs valami rendben. Ha ide kiirnad, hogy ki jonne el velem randira, egybol talalnal legalabb egy focicsapatnyi rajongot, aki szivest oromest.

Igazabol mar a kerdest sem ertem, igazabol neked milyen elkepzelesed van, mit fogsz egy ilyen ferfival kezdeni? Beallitod a sarokba reggelenkent, hogy amig haza nem jossz, addig nehogy rendetlenseget csinaljon? Lepj tovabb.

42F

2018. dec. 5. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez velem is megesett. Unatkozik, szórakozik, telefonpötyögő, ennyi.
2018. dec. 6. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!