Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a barátomat mással csokólózni facebookon, mit tegyek?
Ex pasim volt csajaira sosem voltam féltékeny és sosem zavart mit csináltak és hogy boldogok voltak. Egy kapcsolat ilyen. De az lezárult és jöttem én.
Jelenlegi barátom előző barátnője sem zavar. Őt pl nem kedvelem cseppet sem de nem vagyok féltékeny arra mit tettek és egyebek. Ezt el kell fogadnod hogy a pasidnak volt barátnője és igen vele is hihetetlen boldog volt. Ha ezen nem tudod magad túl tenni keress olyat akinek még nem volt barátnője. De azon is gondolkozz már el hogy te jól elvagy ezzel a pasival tegyük fel nagyon boldog és a következő pasid azért hisztizne mert te voltál olyan pofátlan ezzel a pasival boldog lenni. Egy kicsit nevetséges nem? Nőj fel.
Vagy szakíts vele , ha gyerekesnek tartod, vagy mivel régen került fel lehet hogy már el is felejtette:
Beszéld meg vele, hogy szedje le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!