Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelolt a volt barátom facebookon, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elmeseljem a jelenlegi páromnak hogy bejelolt az exem? Vagy ne szóljak róla?2018. aug. 14. 13:46
1/11 próbálokkedveslenni válasza:
Szerintem jelentsd fel az exed. Te jóságos szent piliscsaba
2/11 anonim válasza:
Hát attól függ hogy mit szeretnél? Ha nem zavar a dolog, akkor jelöld vissza, de szerintem ha mást nem akarsz tőle, akkor nem kell feltétlenül közölni a pároddal...
4/11 anonim válasza:
Ez most komolyan kérdés FELNŐTT kategòriában? Gondolom az exet törölted, tiltottad. Mit kell ezen elmesélni?
5/11 anonim válasza:
Jelold vissza. Irogass vele. Talalkozz vele. Fekudj le vele.
Utana szolj az exednek. Ez igy igazsagos es fair.
6/11 anonim válasza:
Jelöld vissza, hiszen valaha az életed része volt, mellette voltál jóban-rosszban, de az életek más felé vitt.
Sose tudhatod, hogy mikor lesz neki szüksége rád, vagy neked rá.Az élet tud fura dolgokat produkálni.
Az ember becsülje meg a normális kapcsolatokat, akár régiek, akár maiak, akár újak.
7/11 anonim válasza:
*Elmeseljem a jelenlegi páromnak
Feleleges, tudni fogja magától, ha ismer téged, és ha akar rákérdez, ha nem akar nem fog.
8/11 anonim válasza:
Én megmondanám, de nem jelölném vissza.
Minek?
9/11 anonim válasza:
Nekem írogatott az exem, "benyomódott a telefonokat" és véletlenül pont nekem írt. Aztán véletlenül pont megkérdezte, hogy vagyok. Én elmondtam a barátomnak, hogy írt, de az exnek nem írtam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!