Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vonzó egy őszülő nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzó egy őszülő nő?

Figyelt kérdés
Harminc után már sokak hajat festenek, színeznek mert előütnek az első ősz szálak. Vonzó a sokat emlegetett természetesség?
2018. dec. 5. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

34 éves leszek, nagyon őszülök (amióta együtt élek pàrommal), nekem 100% a rengeteg idegesség vàltotta ki.

Régóta festem a hajam, fekete.

Na most gondolhatjàtok mennyire làtvànyos.

Arcra viszont nem mondanàk meg, hogy ennyi vagyok.

Szép, rendezett, àpolt ősz hajat làttam màr, de persze nem olyat mint az enyém ha nem festeném.

2018. dec. 5. 12:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mondom ezt őszülő nőként.

Még 30 sem vagyok és a 20-as éveim elején elkezdtem őszülni, azóta festem.

Nagyon gáznak érzem, már kellemetlenül érzem magam ha látszódnak az ősz hajszálak két festés között, pedig világos hajam van.

Mindenki azt nyomja, hogy fogadd el magad, de nekem nem megy...

2018. dec. 5. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is a 20-as éveim elején kezdtem őszülni, sajna örökletes, anyám is így volt. 30 vagyok, most már rendesen fehér kétoldalt a halántékomnál. Persze festem, akkor látom, ha lenő, amit épp ezért nagyon nem hagyok, havonta van festve a hajam. Fiatal nő vagyok, fiatal arccal, anyaként is vékony, rendszeresen azt hiszik, 25 éves vagyok. Borzasztó sokat rontana rajtam a fehéres-szürkés haj elöl... senkinek ne legyenek illúziói, ez nem úgy néz ki, hogy egyből az a szép ezüstös fehér, hanem ilyen kevert (mert ugye ott az eredeti szín is mellette), mosogatólészínű okádék, ami olyan, mintha pókhálók lógnának belőle. Na ezt így köszi, inkább nem.
2018. dec. 5. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Rövid, fiús, vagány hajam van, oldalt őszülök tizenéves koromban óta. Nekem baromira tetszik, olyan szép ezüstösen csillog. Sokszor kérdezik, hogy mivel festem, mert mennyire jól néz ki. 25/N
2018. dec. 5. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Senkinek nem all jól !!

A másik változatát is te tetted föl, azaz őszülő férfi...?

Az apoltsag fontos mert az ilyen dolgok miatt IS kívánjuk meg a párunkat.

F.

2018. dec. 5. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem attól lesz vonzó egy nő, hogy őszül vagy nem

őszül. Nekem ez egyáltalán nem számít.

De amúgy természetesség párti vagyok, nekem nincs arra szükségem, hogy egy nő fesse a haját, lakkozza a körmét, sminkeljen, stb. Nem ezeken a külsőségeken múlik a boldogság.

2018. dec. 5. 16:06
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Igenytelen ,ha egy no osz. Fesd be vmilyen szinure,ami jol all . Ne hagyd soha lenoni.
2018. dec. 5. 16:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Gimi masodik osztaly (15-16 eves korom ) ota oszulok.

23 evesen volt egy nagyon stresszes idoszak az eletemben, hosszu szenvedes, csaladi tragedi- par honap alatt a teljes jobb oldala a hajamnak megoszult.

Nagyon nem vonzo.

muszaj 2 hetente festenem.

2018. dec. 5. 18:17
 19/20 mikeXxX ***** válasza:
8# nyugi a 7# válasza szerintem nekem volt de azt hozzá teszem 7# hogy engem férfiként is zavar nem sármos szerintem és nekem is van bőven .
2018. dec. 5. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha vékony, magas, szép lába van, és nem hárpia a stílusa, akkor igen, vonzó tud lenni.
2018. dec. 5. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!