Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vonzó egy őszülő nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzó egy őszülő nő?

Figyelt kérdés
Harminc után már sokak hajat festenek, színeznek mert előütnek az első ősz szálak. Vonzó a sokat emlegetett természetesség?
2018. dec. 5. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nőknek nagyon nem áll jól.
2018. dec. 5. 11:06
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon szép ősz hajú nőket szoktam látni, mondjuk ápolni, hamvasítani kell, hogy igazán szép legyen.
2018. dec. 5. 11:08
 3/20 Diavolino44 ***** válasza:
21%
Nem igazan. De nem csak ebben. Pl sokkal vonzobb egy no termeszetes sminkben mint anelkul.
2018. dec. 5. 11:14
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Nekem vonzó, ha egy nő felvállalja magát és nem akar másmilyennek látszani, mint amilyen. :)
2018. dec. 5. 11:31
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem is feltétlenül vonzó, de szimpatikus még bőven lehet. Van, akinek ez is elég egy társhoz.
2018. dec. 5. 11:46
 6/20 mikeXxX ***** válasza:
21%
Az a vonzó ha nem igénytelen valaki.
2018. dec. 5. 11:56
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

16 évesen kezdtem őszülni, 18 éves kortól festem a hajam.

Az emberek többsége beszól, ha nincs festve. Odabökik, hogy igénytelen. Mintha nem lenne természetes, hogy valaki őszül, vagy szimplán öregszik.

40 évesen majdnem teljesen ősz. Úgyhogy szőkére van festve, hogy ne 3 nap után látszódjon a lenövés. Így mindenki sokkal fiatalabbnak tippel. Pedig az arcom semmit se változik, csak ugye az ősz hajat mindenki összekapcsolja az öregséggel.

Ne áltasd magad, senki se látja vonzónak. Legalábbis 60 éves korig jobban teszed, ha nem vállalod fel. Onnantól is csak akkor, ha arcra 40-nek, alakra 30-nak látszol.

2018. dec. 5. 12:04
 8/20 anonim ***** válasza:

"Odabökik, hogy igénytelen."

Ilyet max az csinál, aki saját magával sem elégedett :)

2018. dec. 5. 12:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Nagy divat a nanny vagy silver haj, de bizonyos kor utan inkabb csak az oregsegre hivja fel a figyelmet. Ha apolt, jo frizuraval akar vonzo is lehet, de befestve szerintem vonzobb.
2018. dec. 5. 12:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem, én szerintem jobb, ha befesteti...
2018. dec. 5. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!