Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek van barátnője, miért érint meg más lányt?
Nagyon kapcsolatfüggő. Nekem például van egy hölgy barátom, aki számomra nagyon sokat jelent. Soha nem volt köztünk semmi, biztos vagyok benne, soha nem is lesz, de együtt nőttünk fel, mintha a testvérem lenne. Sajnos az élet elsodort egymástól, csak pár havonta tudunk találkozni, magától értetődő, hogy öleléssel üdvözöljük-, illetve búcsúztatjuk egymást. Nyilván nem percekig, simogatásról pedig soha szó nem volt.
A szürke hétköznapokban a l'art pour l'art ölelgetéseket én se favorizálom, és azt könnyen el tudom képzelni, hogy visszatetszést válthatna ki a páromból. Szerencsére ilyen még nem volt. A fentebb említett lánnyal való kapcsolatomat pedig mindig a párkapcsolat legelején elmondom, hogy ne legyen belőle félreértés. Szerencsére eddig minden barátnőm teljesen normális módon állt a dologhoz, soha nem volt ebből félreértés.
Mert szereti a baratait ?
Ezzel fejezi ki h kedveli a baratait
En nem akadnek ki ezen
Nálunk is van havernő aki ilyen simogatos ölelkezős, en ugy látom mintha mindenkinek "nyalna", mintha valami önértékelési bajai lennének, nem is zavarna mert ezek tényleg ártatlan érintések (pl a párom vállát karját megsimitja valami kapcsán), engem a párom reakcioja zavar hogy elkezdi neki játszani a férfit, vagánykodik felé, nevet a rossz viccein is, lehet vele is fantáziál.
Szoval a nyitott emberekkel nincs bajom, a párommal van. Alig várom hogy mással járjak es ez a kapcsolat be legyen fejezve. Többek között ilyenek miatt is hogy ha megjelenik egy nő már gyorsul a pulzusa. Minek az ilyennek fix barátnő nem is értem. Igy szépen en is nyitott vagyok másra aztán majd tipli :)
Hatalmas a különbség érintés és érintés között. Teljesen természetes, hogy egymással közelebbi viszonyban állóak megölelik egymást vagy érzelmi támogatás miatt, stb. Emiatt magával rendben lévő ember nem lesz féltékeny.
Más a téma amikor kiéhezett nyomik össze-vissza taperolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!