Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy a távolság miatt nem jöttetek össze? Nagyon bánt ez az egész. Megviselt, szomorú vagyok .
Írok ellenpéldát, nálunk hepiend a vége. :)
Egy időre megszakadt a kapcsolat, mikor megegyeztünk, hogy távolság miatt nem megy, pár hónapra rá újra dumálni kezdtünk, barátilag (is) hiányoltuk egymást. Fél évre rá kapott egy munkaajánlatot ott, ahol élek, nem a kapcsolat kedvéért jött, de mikor felköltözött, nagyon hamar összejöttünk. Én kicsit bizonytalan voltam, hogy fél évvel korábban nem kellettem, most meg csak "kéznél vagyok", de végül nem lett igazam szerencsére - 4 éve együtt. :)
Mi 16 és 19 évesek voltunk, amikor megismertük egymást. Távolság: 300 km. Nem vágtam bele így. Tartottuk a kapcsolatot, majd 9 évvel később mégis úgy döntöttünk, együtt kell lennünk. Már együtt élünk, a távkapcsolat 1,5 évig tartott, majd én költöztem.
27N, 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!