Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a, , barátság extrákkal" viszonyából több alakult ki? Mint például egy kapcsolat? És aki nem, miért nem lett több?
Előző:
Tapasztalt férfiaknak és komoly, domináns nőknek nem nehéz megtartani az egyezséget.
Abban viszont igazad van, hogy a többség (átlag ember) erre nem képes mert instabil jelleme van, akit ide-oda lehet rángatni az érzelmek által. Eszembe nem fér, hogy ezek miért akarnak a komoly kapcsolaton kívül mást is, ha egyszer teljesen alkalmatlanok.
Nálunk ennek az eredménye eddig 9 évnyi kapcsolat, ebből 5 év házasság, egy 3,5 éves kislány, és egy másfél hónapon belül születő kisfiú :)
Igazából mondjuk mindig vonzódtunk egymáshoz, csak mással jártam. Egy volt a baráti körünk, így folyton egymás közelében voltunk. Amikor annak a kapcsolatomnak vége lett pár év után, én új kapcsolatot nem akartam, de összegabalyodtunk, megbeszéltük, hogy ez csak kötetlen szex, semmi más. Aha, 3-4 hónapon belül olyan szerelmesek voltunk mindketten, hogy kettőig nem láttunk. Azóta együtt vagyunk, még mindig imádjuk egymást :)
A férjem legjobb barátja és a felesége egy bulin találkoztak, megvolt a vonzalom, de a lány nem akart komolyat, ezért ők is abban maradtak, hogy akkor csak jól érzik magukat együtt. Pár hónap után ott is komolyra fordult. Ennek lassan 6 éve, több, mint 2 éve házasok, és nemsoká 1 éves lesz a kisfiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!