Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erőlködnöm kell, hogy szerelmet érezzek a feleségem iránt, akkor már nem is az igazi?
Nagyon sok energiámat lecsapolja, hogy fenn tartsam az érzéseket, szinte mantrázom magamban,hogy nekem ő az igazi, hogy szeretem.
De ebbe kezdek tönkre menni, olyan, mint egy nadrágban lenni, ami rövid is, szűk is, a stílusa, de mégis viselnem kell sőt jól éreznem benne magam.
Ugyanakkor nem tudnék szakítani, nehéz lenne mindent elölről kezdeni, már van egy felépített életünk.
De hiányzik a szerelem, nem a szex, hanem a szerelem, és ami azzal jár.
Köztünk ez már nincs meg, bár próbálkozunk visszahozni az érzést, de nagyon rossz, hogy erőlködnöm kell, hogy érezzek valamit.
Magától ez az érzés már nem jön, de nagyon nehéz így élni, mintha csak lakótársak lennénk.
Van amikor az ember betelik a szerelemmel és nem hiányzik neki az a felfordulás, amit okoz, és boldog, mert azzal lehet akibe valaha szerelmes volt. És ha jönne az új lángolás, rájön, hogy kell a fenének, fáradt már ehhez és többre értékeli azt, akit megszeretett. Ebben semmi erőlködés nincs, az lenne számára a megerőltető, ha újra át kéne adnia magát annak az eszement érzésnek.
És van, akibe belecsap a villám vagy csak elkezd rá emlékezni, milyen jó is volt rózsaszínben látni a világot és Őt és hiányozni kezd neki az érzés és rendszerint ilyenkor színre is lép a nagy Ő előbb-utóbb, és akkor lesz az ember boldogtalan, ha benne marad becsületből a langymelegben, amiben már amúgy se volt boldog.
Ez a két állapot az ember életében változik és lehet, hogy 20 évesen szerelemre vágyik, 30 évesen esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni, de 40 évesen még egyszer újra szeretné átélni.
Szóval szerintem nincs általános recept. Hiába tudjuk, hogy a szerelem törvényszerűen elmúlik, ha valaki nem abban az állapotban van, amikor boldog szerelem nélkül is, akkor szerintem jobb tovább lépni. Ha gyerek van, az tovább bonyolítja a sztorit persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!