Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi életetek?
Figyelt kérdés
Naiv kislányként eddig azt hittem, hogy minden kapcsolatban mindkét fél szerelmes a másikba, aztán szépen lassan realizáltam, hogy a kapcsolatok többségében ez nem így van.
Tényleg ennyire ritka lenne a mai kapcsolatokban a szerelem? Nektek hány olyan párkapcsolatotok volt, ahol részetekről nem volt szerelem, csak vonzalom/tetszés? Nem furcsa úgy együtt lenni valakivel?
Hány olyan kapcsolatotok volt (és mennyiből), ahol úgy éreztétek ő az igazi?
(Azért vagyok kíváncsi, mert sok olyan kérdést láttam, hogy egy ember sosem érzett szerelmet az élete során stb, és nagyon meglepődtem. Nyugodtan írhattok mindenféle történetet a tapasztalataitokkal, tényleg nagyon kíváncsi lennék a statisztikákra.)
2018. nov. 17. 22:00
1/2 A kérdező kommentje:
Egy darab, ami még mindig tart, köszönöm kérdésed :D Csak másoktól hallottam/olvastam, hogy milyen ritka dolog valóban szereti a másikat, és ekkor lepődtem meg, hogy a legtöbb embernél ez nem így van.
2018. nov. 17. 23:15
2/2 anonim válasza:
15 éves koromig 3 sráccal jártam. Visszagondolva, csak egyiküket szerettem igazán. Aztán amikor az utolsóval szakítottunk, úgy éreztem, kinőttem ebből a “járunk 3-4 hónapig aztán szakítunk” dologból és nem engedtem senkit közel magamhoz. A férjemet vártam. 18 voltam, amikor elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akit már 6 éve ismertem, de a voszonylag sok korkülönbség (11 év) miatt addig nem gobdoltam rá férfiként. Végül hipp-hopp átfordultak az érzéseim, idén 10 éve a férjem. 😊 Szerelmes vagyok most is és tudom, hogy ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!