Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy ő az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés

Huszon évesek vagyunk és nemsoká 3éve vagyunk együtt. Vannak viták előrdul de aztán ki is békülünk nincs az,hogy napokig nem kommunikálunk és nagyja részt ostobaságokon kapunk össze de tényleg mint két gyerek. Ugy érzem nagyon szeretem. Aránylag hasonlóak is vagyunk ez alatt értem azt hogy: -stílus

- gondolkodás

- kor

Vajon ő az igazi annyira szeretném ha melletem maradna örökre! Imádom :)

2018. nov. 13. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt érzed :)

De ennél több kell,hogy örökre együtt maradjatok

2018. nov. 13. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
És pedig? :)
2018. nov. 13. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni.. :/
2018. nov. 13. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kompromisszumok,bizalom,törődés és még néhány ilyen dolog.De biztosan menni fog :)
2018. nov. 13. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Remélem.. úgy érzem nála jobbat keresve sem találnék.:)
2018. nov. 13. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy igazi. Döntések vannak, és azok következményei.
2018. nov. 13. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Pont ez az! Amit te leírsz, hogy vele minden jól működik. Ez jelenti azt, hogy igazi. Hogy együtt jól működtök és könnyebbé teszitek a másik életét! SÉ hogy akarod is, hogy ő legyen az.

Ennél több nem kell. Nincs olyan, hogy belefutsz az igaziba, vagy találsz egy igazit. Ezt felejtsd is el, mert baromság, nem a mesében élünk. Ez az élet. Igazivá válik az ember a másik mellett. (Ahogy te is csak így lehetsz igazai másnak). Ezt kell érezned.

2018. nov. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!