Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az embernek egy "igazi" szerelme van élete során?
Figyelt kérdés
Még ha nem is vele házasodunk össze.2018. szept. 23. 11:52
2/13 anonim válasza:
Majd életed végén tudod megmondani.
3/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Szerintem őszinte valódi, első szerelem csak egyszer van egy életben. Lehet másokat is szeretni, megszeretni, némiképp jobban szeretni, mint akid volt.
De szerintem első csak egy van. Ugyan úgy, ahogy a szüzességed is csak egyszer tudod elveszteni.
Később már kifinomultabb, más érzés lesz valakit szeretni. Szerintem az ember többnyire próbálja mindenkibe az igaz szerelmet bele látni, így az elsőtől kezdve akár.
4/13 anonim válasza:
Már asz életem vége felé járok. Nálam igaz. Volt ilyen olyan kapcsolatom. Rövid, hosszú, de csak a párom aki iránt érzek mai napig olyat, amit senki más iránt soha nem éreztem.
5/13 anonim válasza:
Egy, nagyon ritka esetben, kettő, de ez tényleg nagyon nagyon ritka.
6/13 anonim válasza:
Szerintem igaz. Csak kár, ha 20 év házasság után találod meg (persze nem a házastársad személyében)...
7/13 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálatos lenne, ha igaz volna Mármint. ha lényegében semmit nem fejlődnénk életünk során a kamaszkorunktól... Nevetségesnek találom még a gondolatot is. Szinte rá sem ismernék a 17-18 éves valómra... De még a 27 évesre is nehezen. Akikről akkor azt gondoltam, hogy.... azokról mára már...
9/13 anonim válasza:
Nem. Volt több olyan személy is akit az életemnél is jobban szerettem, bár évek teltek el közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!