Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol rólam? Èrdeklem vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel interneten elkezdtünk ismerkedni. Kiderült, hogy sok közös van bennünk ezèrt elhatároztam hogy elutazom, hogy lássam. Elèg messze lakik sajnos. Össze is egyeztettük hogy együtt megyünk bulizni barátok társaságában. Minden jól ment sõt át csapott az egèsz ölelkezõs táncba,simogatás, de más nem. Aztán utána megint elutaztam hozzá akkor már megcsókolt ès együtt aludtunk. Miután hazajöttem azt mondta hogy távkapcsolatot nem szeretne. Itt meg is szakadt a dolog, de barátok maradtunk. Kèsõbb elmondtam neki hogy kezdtem kicsit belezúgni, õ azt mondta õ is kezdett èrezni valamit meg hogy tetszünk egymásnak csakhát a távolság. Ismèt abban a városban jártam ahol lakik. Elmentünk együtt szórakozni. Megfogta a kezem, ölelkeztünk, simogatta a fenekem, a nyakam csókolgatta. Ès ennyi. Tudta hogy mèg pár napig a városban leszek de további találkozót nem kezdemènyezett ès nem èrtem.2018. nov. 18. 11:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha meg is van a szimpátia, a távkapcsolat nem hiszem, hogy működőképes lesz.
N29.
2/6 anonim válasza:
Azért egy kőkemény szex mehetett volna.
3/6 A kérdező kommentje:
Valaki aki el tudná magyarázni, hogy ilyenkor mi zajlik le a pasi fejèbe vagy, hogy ez az egèsz mit jelenthet? Hasznos válaszok jók lennènek.
2018. nov. 18. 12:08
4/6 anonim válasza:
Basszus mit kombinálsz? Megmondta világosan és egyszerűen, hogy a távolság a problémája!
Te most lehet, hogy úgy érzed, hogy neked ez így jó lenne, de ehhez kettő kell és nem biztos, hogy neki elég lenne heti/havi 1 találkozó. Volt távkapcsolatom és piszok egy dolog, elhiheted. Nem éri meg a nyüglődést. Ezért ha társkeresőn ismerkedek, még ha nagyon be is jönne valaki messziről, kizártnak tartom, hogy bármit akarnék vele. Gondolom épp a leírtak miatt, mert érezte, hogy ebből több is lehetne, inkább kihátrált, mert nincs kedve szenvedni veled meg a távolsággal. Fogadd el, igaza van.
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg a puncid jobban èrdekli őt,mint te magad.Az első együtt alvásig mèg nem gond a távolság,utána már igen.Èrdekes...Szerintem találsz te nála komolyabbat is.
6/6 anonim válasza:
Max arra az időre érdekled, de annyira nem, hogy komolyabb legyen, esetleg megszűnjön a táv. Ez még barátságnak is édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!