Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Illetlenség kaktusz adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség kaktusz adni ajándékba egy randin?

Figyelt kérdés

Teljes rökönyt váltott ki, hogy kaktuszt kaptam.

Imádom a növényeket, DE, a vágott virágot nem szeretem(elhervad), a cserepes virágokat is kinyírom. Akivel randizok ismer, és mivel látott egy nagyon édes kaktuszt rám gondolt, és azt kaptam tőle.

Ez tényleg egy olyan furcsa dolog. Csak "szép" növény a növény, virág?

2018. nov. 15. 14:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%
A kaktusz távol tartja a szúrós embereket. Azért adta vigyázzon rád.
2018. nov. 15. 15:04
 12/24 anonim ***** válasza:
#10 igen, más véleménye nem fontos. Akkor mit foglalkozol vele?
2018. nov. 15. 15:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a 20 ember? Némi túlzást érzek...

Aki ismer, az tudja, hogy szereted ezt a növényt, aki fintorog rá, magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha neked tetszik, örültél neki, akkor mit érdekel mások véleménye? De úgy, hogy még gyakorira is kiírod?

Ha itt is mindenki megrökönyödik, akkor mit csinálsz, kidobod a kaktuszt, meg a barátod is?

2018. nov. 15. 15:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, ha valaki szerelmes, tojik a mások véleményére, és még jobban beleszeret a párjába, ha azt látja, hogy ilyen figyelmes.

röhögném, ha a csávód fenn lenne gyakorin, és megtalálná ezt a kérdést, és magára ismerne.

biztos nagyon "örülne neki".

2018. nov. 15. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Lehet csak en ertem a kérdezőt?

A kerdezo örült a gesztusnak, korulotte furcsalltak az emberek, ezert irta ki xD

2018. nov. 15. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
21%

amúgy meg ne hadoválj kérdező és ne másokra fogd, így fogalmaztál: "Teljes rökönyt váltott ki, hogy kaktuszt kaptam."

ez egyes szám első személy, vagyis elsősorban te vagy megrökönyödve, nem más.

amúgy meg mi, körbehordozod a kaktuszt az ismerőseid között, hogy a fél világ tud arról,hogy ezt kaptad?

nem tartozik senkire!

2018. nov. 15. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves vonalfiú, a trafikba küldd légyszi:D

2018. nov. 15. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Rosszul írtad meg a szövegedet, kérdező, mert nagyon nem egyértelmű.

A kérdés helyesen így hangzana: Vajon miért gondolják azt az ismerőseim, hogy illetlenség kaktuszt adni ajándékba egy randin?

Teljes rökönyt váltott ki a KÖRNYEZETEMBEN, hogy kaktuszt kaptam.

Ez így okés lett volna, így simán olybá tűnik, hogy neked van bajod a kaktusszal.

2018. nov. 15. 15:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám azért nem szerette a kaktuszt, mert egy babona szerint bajt, halálesetet okoz a családban. Valószínű valami hasonló babona miatt nem igazán illik ALAPBÓL kaktuszt adni. DE, viszont ha az illető szereti a kaktuszt, az ajándékozó tudja, hogy örülne neki, akkor nyugodtan lehet adni kaktuszt. Mások meg gondoljanak, amit akarnak. ;) Aki ki van ezen akadva, az valószínűleg nem ismer eléggé téged.
2018. nov. 15. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
20%

Úgy általában illetlenség élő ajándékot adni, vagy olyasmit, amiről hosszú távon gondoskodni kell, szóval igen, a kaktusz ilyen szempontból egy kicsit fura.

De szerintem nem érdemes kiakadni ilyeneken.

2018. nov. 15. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!