Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Illetlenség kaktusz adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség kaktusz adni ajándékba egy randin?

Figyelt kérdés

Teljes rökönyt váltott ki, hogy kaktuszt kaptam.

Imádom a növényeket, DE, a vágott virágot nem szeretem(elhervad), a cserepes virágokat is kinyírom. Akivel randizok ismer, és mivel látott egy nagyon édes kaktuszt rám gondolt, és azt kaptam tőle.

Ez tényleg egy olyan furcsa dolog. Csak "szép" növény a növény, virág?

2018. nov. 15. 14:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudta, hogy neked ezzel okoz örömet, akkor kifejezetten kedves gesztus.
2018. nov. 15. 14:35
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Én imádom a mini kaktuszkákat, nagyon cukik, amúgy én is minden növényt kinyírok. Ez szerintem személyesebb mkntha odavág egy akármilyen virágot ami aztán úgy is a kukában landol mert elfelejted locsolni. Szerintem nincs benne semmi gáz, azt hogy másoknak nem tetszik a dolog le kell toljni, te kaptad neked kell, hogy tetszen.
2018. nov. 15. 14:35
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
nem értem miért vagy megrökönyödve, ha szereted a kaktuszt, és a kedvedbe akart járni?
2018. nov. 15. 14:36
 4/24 anonim ***** válasza:
91%

Figyike, ha te szereted, akkor mi a probléma?

Én, aki nem szeretem a kaktusz, a másik képébe vágtam volna, ennyi. Én a vörös rózsát szeretem, páromtól is azt szoktam kapni.

Mit érdekel az téged, hogy ki mit gondol erről?

2018. nov. 15. 14:42
 5/24 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, szerintem az az illetlenség, hogy miután kaptál egy ajándékot, ami ízlésed szerint van, hiszen elmondásod szerint szereted a kaktuszokat, kiírod gyakorira a kérdést.

Ez a bunkóság csimborasszója. Szegény barátod próbált kedveskedni neked, valami olyasmit venni, amit tényleg bírsz, erre föl meg vagy sértve, és forgatod a szemeidet, hogy mit kaptál.

Idióta ptsa.

2018. nov. 15. 14:46
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Olyan gyönyörű karásonyi kaktuszokat kapni ma a Lidlben többféle színben. Fiúk(lányok), vásároljatok szeretteiteknek karácsonyi kaktuszt, garantált virágözön decemberben.
2018. nov. 15. 14:47
 7/24 anonim ***** válasza:
Az ajándékozotton múlik. Amúgy nálam kevés növény él túl, amit nem én ültetek.
2018. nov. 15. 14:50
 8/24 anonim ***** válasza:
49%
#6: oké, ha lány vagy, hova küldjem a kaktuszomat? 😀
2018. nov. 15. 14:53
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem érti pár válaszoló.

Itt van velem a kis kaktuszom, és nagyon örülök neki. Én.

Más véleménye nem fontos, de amikor 20ember áll neki fintorogni, hogy hogyan adhatnak kaktuszt ajándékba egyesek... Már nekem rossz érzés, mintha valami hülye jelentése lenne vagy tudom is én.

2018. nov. 15. 15:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Húha, kaptál egy olyan ajándékot ami személyre szabott, nem csak úgy elhozott valamit a boltból és kész, hanem gondolt rád. Szerintem örülnöd kellene. Hány éves vagy?
2018. nov. 15. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!