Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gio10 kérdése:
Mit tegyek, hogy ujra elhoditsam a not akit szeretek? A
szakitas indoka, hogy valtoztak az erzesei irantam.
semmit, felejtsd el és keress másikat. előbb utóbb rájössz majd, hogy az ilyen nők után tök feleslege futni, csak az idődet vesztegeted el és hülyét is csinálsz magadból plusz még idegbeteg is leszel miatta. ő pedig sose fog megbecsülni mert te lihegtél utána és nem ő utánad. ha össze is jössz vele újra, az olyan szánalmas lesz hisz ő "megengedi" hogy majd összejöjj vele ha kedve tartja. de nem fogja. csak lemész miatta szániba meg ilyenek. életerős férfi tudja hogy még van egy tonna nő és keres másik prédát.
2018. nov. 14. 14:04
Mi volt az a viselkedés, ami nem tetszett neki? Gondolom jelezte neked, hogy "-hé Bela, ezt meg ezt nem csinálod, ez meg ez rosszul esik"
Na ezeken változtass
2018. nov. 14. 14:10
3/5 A kérdező kommentje:
Voltak regebben gondok. Amik miatt regebben jottek gondok. De leultunk es atbeszeltuk, azokat amiket hibaztam helyrehoztam. Es javultam ezen a teren es amr nem jottek elo. Nem tudom miert alakult at benne. Fogalmam sincs. Tudom h nincs mas mert bizom benne es soha nem volt erre oka. Erzelmileg neha instabil ezt tudom. Lelkere vesz mindent es sok stressz eri. En mindent megtettem erte es igyekeztem tamasza lenni. Es bar tavkapcsolatrol van szo de igyekeztem mindig osszehozni h egyutt legyunk.
Nézd ha nem hajlandó veled dolgozni a kapcsolaton akkor ő ezt már eldöntötte. Nem biztos hogy sikerrel jársz de megpróbálhatod. Kérd hogy beszéljétek át és ne hagyjátok annyiban..
De most akkor elmesélem a másik oldalat is a dolgoknak.. Volt egy kapcsolatom ahol nagyon szerettem a férfit ő meg folyamatosan cukkolt, piszkalt, túlzásba vitte. Kértem hogy ne tegye mert fáj, bánt nagyon türelmes voltam és adtam időt rá hogy leszokjon erről.
Hát nem tette. Bár nagyon szerettem és nem hittem volna hogy ilyen történhet de egyszerűen az hogy ennyire semmibe vette hogy nekem ez és ez fáj.. Kiolte belőlem az érzéseimet iránta. Ő taszította el magától és nem akartam már vele lenni. Úgyhogy lehet hogy ez van a háttérben nála is.
2018. nov. 14. 14:56
5/5 A kérdező kommentje:
Regen voltak dolgok amiket elcsesztem. Felhantorgattam a multat, jottem a multba elkovetett hibaival, sertodtem stb. Ezeket nagyon nem jol csinaltam. O mondta es mondta h nem jo ne csinaljam. Nehezen de leszoktam rolla mar reg. Es csak azon voltam h ez a kapcsolat jo legyen. A jovomet csak vele terveztem. Mindent ugy h mi egyutt. Tenyleg minden jol ment. Es ez varatlanul ert, mondta h en nem tehetek errol h nem szeret mar ugy es o se igy akarta, kuzdott h jo legyen de mar nem megy. Most adok egy kis idot es nem keresem. Majd elmegyek hozza es szemelyesen leulunk es megbeszljuk.
Kapcsolódó kérdések: