Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel akivel nem ment elsőre? Adnátok második esélyt? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 13. 10:20
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ket honapot voltunk egyutt, kihasznalt es egesz bunko is volt. Nagyon szerettem, ezert 3 honap "szunet" utan ujbol meg probaltuk. 3es fel honap utan meg mindig igy ereztem,hogy kinlodok. Muszaj volt meg probaljam,annyira szerettem...nem mukodott, mindamellett,hogy o hozta fel az ujra meg probalast! Egy evig nem jartam olyan helyekre,ahol osszefuthatnank. Aztan meg ismertem a mostani parom es laassan ket ev telt el.

Az en lelkem megnyugodott, hogy meg probaltam es biztos lettem benne,hogy nem mukodik/nem mukodott volna.

2018. nov. 15. 07:26
 12/15 A Tengerész ***** válasza:
Nem tudni a kérdésből, hogy PONTOSAN mire gondoltál. Én most ara válaszolok, hogy arra, hogy első alkalommal nem jött össze a szex. Ez semmit nem jelent, bármelyik fél lehet indiszponált. És tapasztalatból mondom később NAGYON jól összejöhet. A másik variáció, hogy együttélésre, hát ez meg esete válogatja. Nekem összejött, nagyon is. Igaz volt közte 30 év szünet.
2018. nov. 15. 08:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Noha az én életemben nem volt erre példa, elképzelni el tudom, hogy megtörténhetett volna. Én az élet egyéb területein is mindig adok még egy esélyt, pedig számtalanszor ráfizettem már erre. Legutóbb pl nekem kellett (életemben először) kicsempéznem, amit a szaki elszabott, és levertem.
2018. nov. 15. 18:25
 14/15 Kovács22 válasza:
mi nem ment? nem állt fel? részeg volt? ha több napig nem ment, esélytelen...
2018. nov. 27. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Isten ments, nincs az az önkívületi állapot, amiben én valaha is vonzónak találnám őt. Amiért egykor nem működött, azért most is elvérezne a kapcsolat.
2020. máj. 6. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!