Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mely nemzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tantételbeli kérdése:

Szerintetek mely nemzet lányai a legszebbek?

Figyelt kérdés
Az nyilván előnyben van, aki már sokfelé járt külföldön
2018. nov. 12. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Magyar nőkön kívül,a keleti , a szláv és a skandináv nők jönnek be, esetleg francia.
2018. nov. 12. 15:22
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát eddig nem volt nagy szórás. Teljesen egyértelmű .

Nekünk , magyar férfiaknak egyéretelműen a kelet-európai és skandináv csajok/nők tetszenek. A"nyugatiak" egyértelműen leírva, legfeljebb a francia csajok. De azért még írjatok, hátha...

2018. nov. 12. 15:39
 13/18 A kérdező kommentje:
itt nem fogunk győztest hírdetni, bármely nemzet lányai "nyerhetnek", de ez nem verseny. Bárki mbármely nemzet lányaira szavazhat, én megmondom, szerintem mely nemzet lányai a legszebbek (természetesen a mieink a legszebbek, de utánuk). 1. az ukrán csajok. 2. a norvégok, 3. a svédek!
2018. nov. 12. 15:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Szavazzatok!
2018. nov. 12. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Japán, Dél-Korea
2018. nov. 12. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Tengerparti lányok, meg skandinavok nagy átlagban és hogy miért? Szerintem mert halakat, tengeri bizbaszokat zabaljak, nem olyan zsíros szart, mint itthon, így szép a bőrük, vékonyak, külföldi nyaralasokkor szoktam számolni az előnytelen, és/vagy duci nők számát, ha látok is ilyet azok is vagy magyarok, vagy nyugat-europaiak. Ezen kívül a szlávok genetikailag is nagyon ott vannak itthon is általában azok a legjobb nők. Franciákat írtatok, hát nekem nem jönnek be annyira, de kétségtelen, hogy jobbak az angoloknal, németeknél. A magyarokról annyit, hogy azért a legszebbek itt vannak ez vitathatatlan.
2018. nov. 12. 16:24
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Lett.
2018. nov. 12. 16:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyértelműen a skandináv csajszik "nyertek" Mármint a magyar mellett, merthogy ez nem is lehetett kérdés, a mi lányaink a legesleglegszebbek ezen a földgolyón, ebben a pici országban megéri férfinak lenni! NODE A SKANDINÁV CAJSZIK nagyom tetszenek nekünk, az tény....
2018. nov. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!